Secretul Mirelei Vaida pentru o siluetă perfectă

La vârsta de 40 de ani, Mirela Viada este într-o formă de zile mari și asta fără dietă sau sport. Vedeta nu se abține de la nimic și chiar recunoaște că pâinea caldă sau pastele sunt printre lucrurile pe care le mănâncă foarte des. Cu toate acestea, prezentatoare de la „Acces Direct” are un mic secret care o ajută să nu se confrunte cu kilogramele în plus.

Atunci când cine vorba de siluetă, Mirela Vaida nu își face prea multe probleme. Se pare că aceasta nu se abține de la nimic și chiar își satisface toate poftele. Chiar dacă are liber la mâncare și nu urmează nicio dietă, vedea are totuși grijă la un sigur aspect. Se pare că aceasta și-a făcut o regulă de aur, de la care nu se abate. Mirela Vaida nu mănâncă niciodată seara, iar acest lucru o ajută să rămână în formă.

„Sincer vă spun că mănânc de toate. Eu gătesc pâine în casă, pe care o rup cu mâna şi o mănânc aburindă, mănânc paste, carne, brânză, legume, fructe. Nu mănânc dulciuri pentru că nu simt nevoia, nu că îmi impun, atât încerc, să nu mănânc seara. Sigur, când ai culcat copiii şi stai şi tu cu soțul la un pahar de vin, parcă îți vine să mănânci ceva.

Ăla e momentul greu, să nu mănânci la 11 noaptea ce îți vine în cap. Dar, în rest, nu mă opresc de la nimic. Din păcate, nu am timp să fac sport, dar ritmul meu, mereu în priză, mă ține aşa fără să îmi dau seama. Un pic de moderație, cam ăsta cred că este secretul, pentru că nici eu nu mai am 18 ani.’’, a declarat Mirela Vaida, potrivit viva.ro.

Cum reuște Mirela Viada să se mențină în formă la 40 de ani! Vedeta nu se abține de la nimic, dar respectă cu sfințenie un sigur lucru
Social media

Ce ar schimba Mirela Vaida la aspectul său fizic?

Deși este mulțumită de aspectul său fizic, Mirela Vaida are totuși o nemulțumire. Acesta a mărturisit că toată viața a avut un complex legat de înălțimea sa. Vedeta și-ar dori câțiva centimetri în plus, însă din păcate nu prea există soluții pentru așa ceva.

„Aş fi vrut să fiu mai înaltă. Am 1,58 m, vă dați seama… Sigur, eu, Kylie Minogue şi Madonna, dar eu mi-aş fi dorit să am 10 centimetri în plus. Mereu am suferit de faza asta, că sunt mică de statură. La un moment dat, mi se părea că şi deviația de sept se vede rău. Dar apoi mi-am zis că, dacă până acum am putut aşa, înseamnă că se poate şi de acum încolo. M-am resemnat cu ceea ce am şi cu ceea ce n-am. Nu putem să fim toate super-brici. Mă mulțumesc cu ce mi-a dat Dumnezeu”, a mai spus Mirela Vaida.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.