Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. Aceasta are o siluetă impecabilă, dar și programul este unul strict. Merge la sală în mod frecvent și nu sare peste aceste zile. 

Mirela Vaida are 40 de ani, dar arată incredibil de bine. Are grijă la ceea ce mănâncă, iar programul încărcat își face și el treaba. Totodată, sportul nu lipsește din toată ecuația, având un rol important în viața sa.

Prezentatoarea practică sportul în sala de fitness de mulți ani și știe ce îi este pe plac. Mărturisește că în unele zile mohorâte sau cu trafic mai sare peste o zi, dar ajunge de trei ore pe săptămână la mișcare.

Aceasta se trezește în fiecare dimineață la ora 7:00 pentru a le face pachețelul copiilor. După ce îi lasă la școală, face lucruri pentru ea, indiferent despre ce e vorba.

„Sport fac de mult timp. Sigur că există și zile mai urâte, ploioase, în care dacă fac o oră jumătate până în București nu mă mai duc, dar practic de multă vreme sportul. Încerc să îmi găsesc de obicei trei zile pe săptămână, marțea, joia și vinerea în care să merg la sală.

Eu oricum mă trezesc în fiecare dimineață la ora 7:00, pentru a le pregăti celor mici micul dejun și pachețelele pentru școală și ieșim toți pe ușă, îi las la poarta școlii și nu mai are rost să mă întorc acasă, să mai dorm sau să stau la televizor, când pot să fructific acele ore, să merg să fac ceva pentru sănătatea mea.”, a spus Mirela Vaida într-un interviu pentru Spectacola.

Social media

Mirela Vaida stă la sala de fitness două ore, unde practică mai multe exerciții, precum cardio, de cycling, pilates, body pump. Ea își lucrează diverse grupe musculare și reușește să se și distreze, mai ales în timpul claselor unde se întâlnește cu alte fete.

La sală chiar mă înviorez. Două ore de cardio, de cycling, pilates, body pump, îmi plac orele în care să simt că muncesc și care să mă facă să transpir, nu fac antrenamente de forță, ci doar ore de aerobic cu instructor.

Dimineața se adună foarte multe fete, suntem în jur de 30 și mă motivează foarte tare treaba aceasta. Eu merg de 10 ani la sala aceasta de sport și de atunci am rămas aceleași fete. Socializăm, ținem legătura, este un fel de a ne îngriji pe noi, de a socializa, simt efectiv că am energie pe toată ziua.”, a mai spus Mirela Vaida.