Maria Constantin face schimbări după schimbări în acest an.

Artista este urmărită de sute de mii de internauți. Iar tinerele s-au întrebat adesea cum reușește diva să aibă o siluetă de invidiat. Recent, Maria Constantin a mărturisit că atunci când vrea să slăbească, se menține din alimentație.

Secretul artistei

Cum reușește Maria Constantin să se mențină în formă. Vedeta a dezvăluit secretul
Instagram

”Îmi primul rând cred că de la foame. Într-adevăr mai folosesc și câteva produse care mă ajută, ceva sănătos și natural, dar în principiu foamea, dacă nu mănânci nu te îngrași.

De obicei mănânc decât o masă pe zi, încerc să mă limitez doar la masa respectivă, să fie bogată, dar nu exagerată. În rest mai iau mici gustări, fructe, iaurt. Încerc să mă mențin din alimentație”, a spus Maria Constantin într-o emisiune TV.

În urmă cu mai mult timp, artista a mărturisit că nu se cântărește niciodată. Lucru care a uimit foarte mulți internauți.

”Nu mă cântăresc niciodată. Până pe la 30 de ani nu am avut probleme cu kilogramele. După 30 de ani însă orice mănânci se pune. Luna trecută am ținut dietă drastică. Luasem câteva kilograme în plus.

Eu sunt genul de femeie normală, stau acasă, îmi place să gătesc, să mănânc, să spăl, fac de toate. Sunt obsedată de curățenie. Am tot făcut ba pâine de casă, o sarma, o salată de boeuf și s-au pus kilogramele. Și cum slabești? Foame direct! Ciugulesc ca vrăbiuța.”, a mărturisit artista în exclusivitate pentru click.ro

În cadrul interviului, diva le-a mărturisit curioșilor ce mănâncă zilnic. Maria Constantin se răsfață cu un mic dejun copios și câteva gustări delicioase.

„Dimineața îmi fac un mic dejun copios, cu pâine prăjită, ou ochi prăjit, avocado. La prânz sunt înnebunită după supele cremă. Prefer supa cremă de ciuperci, care se prepară rapid și este și sănătoasă.

Iar cina încerc să fie mai slab calorică. Și optez pentru o salată de spanac, cu bucățele de brânză slabă, nuci, rodie,semințe. În general îmi plac legumele. Și mai consum pește foarte mult. În topul preferințelor se afla somonul.”, a declarat cântăreața Maria Constantin pentru sursa menționată.