Diana Munteanu va împlini la finalul acestui an, 44 de ani, însă  reușește să arate absolut spectaculos chiar și la această respectabilă vârstă. Cu toate că este o iubitoare a dulciurilor și mai ales a înghețatei, vedeta își menține silueta perfectă. Secretul unei astfel de reușite în ceea ce privește imaginea este faptul că Diana are un adevărat ritual zilnic de frumusețe de la care nu se abate.

Face Pilates acasă

Diana Munteanu a devenit mamă în urmă cu 13 ani, și deși a luat multe kilograme pe perioada sarcinii, prezentatoarea a reușit să slăbească într-un timp record. Astfel,atunci a fost momentul când aceasta a decis că stilul de viață de care are nevoie trebuie neapărat să fie echilibrat.

Diana adoră deserturile, însă nu uită să facă mișcare zilnic. Vedeta și-a achiziționat un aparat special pentru Pilates de care se ajută în exercițiile zilnice. Vedeta a mărturisit că nu face sport constant ca o obligație ci pur și simplu adoră mișcarea.

Pe lângă ora de mișcare din fiecare zi, Diana este implicată în multe activități care o determină să fie energică și să aibă un tonus de invidiat. Vedeta merge la filmările emisiunii pe care o prezintă la Antena 1, la diferite evenimente mondene sau întâlniri pentru colaborări online, dar are grijă și să îl ducă pe fiul ei la antrenamente.

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au divorțat acum 8 ani, iar de atunci niciunul dintre cei doi nu a apărut alături de vreun noi partener de viață. Cei doi au împreună un fiu de 13 anu, David, a cărui pasiune este la fel ca în cazul tatălui lui, fotbalul.

Puștiul este sprijinit de ambii părinți pentru a-și urma visul, astfel că, încă de pe acum, acesta are un program de antrenament destul de strict.Dacă Diana se ocupă de programul zilnic al acestuia, atunci când are timp, fotbalistul ajunge la meciurile fiului lui.