Ce regim alimentar urmează Denise Rifai

Denise Rifai este într-o formă de zile mari, însă asta nu fără efort. Vedeta este foarte atentă la ceea ce mănâncă și are câteva reguli de la care nu se abate niciodată. Aceasta are o alimentație riguroasă și câteva alimente de care nu se atinge. Ce dietă urmează Denise Rifai?

Atunci când vine vorba de siluetă, Denise Rifai ține foarte mult la acest aspect. Vedea își dorește să fie într-o formă cât mai bună, iar pentru asta este extrem de atentă la alimentația sa. Aceasta are câteva reguli de bază pe care le urmează. Pe lângă faptul că meniul ei este compus în principal din legume și proteine, vedeta a renunțat la lactate și la băuturile carbogazoase. De zahăr nici nu poate să fie vorba, iar Denise nu consumă nici sare.

 „Eu cred că este foarte important să fim foarte atenți la ce mâncăm. Sportul vine așa, o chestie suplimentară, după tonus, fizic și psihic. Dar e foarte important ce mâncăm. Eu mănânc foarte atent și aleg să mănânc și încerc să mănânc cât mai mult legume și proteine și cam atât. Un fruct, dar nu în fiecare zi.

Adică zahărul îl percep ca pe o bucurie, un cadou, în anumite momente ale săptămânii sau ale lunii. Când sunt foarte foarte obosită și atunci la oboseală am nevoie de dulce. Nu beau carbogazos absolut deloc. Nu pun sare absolut deloc în plus față de ce au alimentele astea. Pentru că evit să rețin apă, mai ales acum, fiind și foarte cald. Evit și produsele lactate, pentru că și acestea duc în aceeași zonă de retenție de lichid.”, a declarat Denise Rifai, potrivit click.ro.

Cum reușește Denise Rifai să se mențină în formă! Vedeta are o dietă specială
Instagram

Alimentul de care Denise Rifai nu se atinge

De asemenea, Denise Rifai spune că are un metabolism destul de lent, fapt ce i-a sporit atenția atunci când vine vorba de mâncare. Vedeta nu vrea să audă de cartofi, iar sportul are și el un loc important. Aceasta merge destul de des la sală, dar spune că lupta cu kilogramele se reglează în bucătărie.

„Sunt foarte strictă la chestia asta și pentru că am și un metabolism clasic. Am gena asta arăbească cu metabolism mai lent. Atunci trebuie să fiu de 5 ori mai atentă. Pe lângă alimentație, pentru că aici trebuie să punem noi lacăt la gură, când pot și cum pot fac sport.

Nu există la mine cartofi, sunt foarte strictă, nu glumesc! Nu există! O femeie se poate învață și dezvăța de niște alimente. Nu există! (…) Am dreptul să nu mă pun pe cântar! Nu sunt obsedată de numărul de kilograme. Nu contează numărul de kilograme. Contează să îți hrănești corpul cum se cuvine și să nu îți bați joc de corpul tău.”, a mai spus Denise Rifai.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.