Cristina Ciobănașu are grijă de silueta sa, dar tot se confruntă cu celulita.

Cristina Ciobănașu a crescut pe scenă, în ochii tuturor. Actrița a debutat pe micile ecrane cu rolul său din „Pariu cu Viața.” Ea arată foarte bine și multe urmăritoare îi cer sfaturi cu privire la silueta ei. 

În ciuda programului aglomerat pe care îl are, Cristina Ciobănașu are mereu grijă de ea. Nu a avut niciodată probleme cu kilogramele în plus, dar are mici imperfecțiuni pe care le acceptă și le iubește așa. Într-o postare de pe contul său de Instagram a mărturisit cum reușește să se mențină.

Cristina Ciobănașu nu se ferește niciodată de fanii ei și mereu a fost sinceră, indiferent de circumstanțe. Actrița a răspuns la întrebări legate de aspectul fizic, fără nicio jenă, considerând că este un subiect normal ce poate fi dezbătut oriunde și oricând.

Social media

Cristina Ciobănașu: „Mă lupt cu celulita”

Aceasta are 46 de kilograme și uneori, are probleme cu celulita care poate apărea oricând. Deși are un stil de viață, depunerile imediat se văd. Dacă are o perioadă puțin mai lungă în care nu face sport și nu mănâncă sănătos, imperfecțiunile încep să fie vizibile. Când totul este conform, iar Cristina Ciobănașu face din sala de fitness prietena sa, arată tuturor silueta sa de invidiat.

„46 de kilograme în acest moment. Când am grijă la alimentație și mă țin de sport reușesc să mă mențin. Când nu am grijă, mă lupt cu celulita și cu niște fălcuțe de haioase’’, a scris Cristina Ciobănașu pe contul său de Instagram.

Celulita este o problemă des întâlnită mai ales în rândul doamnelor și domnișoarelor. Ea apare când alimentația nu este una corespunzătoare, iar organismul își face de cap cu ceea ce primește de la tine. Există și cazuri în care nu se poate rezolva, ci doar ține sub control pentru a nu deveni inestetică. Oricum ar fi, toate persoanele trebuie să fie mândre de corpul pe care îl au.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.