Cornelia Rednic a dezvăluit secretul său care o ajută să se mențină într-o formă de invidiat

Cornelia Rednic este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România. Vedeta a povestit recent cum reușește să consume ciocolată, fără însă a se îngrășa. 

În urmă cu ceva timp, artista a reușit să topească un număr de 33 de kilograme. Metoda aleasă nu a fost însă cea sănătoasă, încât a avut efecte negative.

Cum consumă Cornelia Rednic ciocolata, fără a se îngrășa

Este iubitoare de ciocolată, dar a descoperit o metodă inedită.

„Iubesc ciocolata, îmi place foarte mult, apreciez o ciocolată bună, dar am învăţat cum să o mănânc corect.”, povesteşte Cornelia Rednic, potrivit antena3.ro

„Am învățat să mănânc ciocolată, mi-a spus, tot așa, o doamnă specialist: să iau o bucățică de ciocolată, să o pun pe limbă, să ating cerul gurii cu ea și să o topesc încet. Automat creierul nostru primește informația și ți-ai satisfăcut pofta. Și atunci așa am făcut și dă rezultate.”, a mai spus ea, potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Pixabay

Vedeta a povestit cum a slăbit 33 de kilograme

În cadrul unei emisiuni, Cornelia Rednic a povestit despre modul în care a reușit să slăbească atât de mult. Cum nicio dietă nu dădea rezultate, a decis să se înfometeze. Acum regretă decizi luată, încât nu a fost deloc una sănătoasă.

„Tot încercam să slăbesc și nu reușeam. La un moment dat am spus: „Gata, de acum trebuie să slăbesc!”. Acum eu nu recomand nimănui să facă ce am făcut eu, adică sub nicio formă să slăbești 10 kilograme pe lună nu e bine.

Acum nu sunt la dietă, mi-am schimbat modul de a mânca, stilul de viață. Am un prieten care a slăbit peste 20 de kilograme și arată foarte bine, dar nici nu i-a căzut părul, nu i-a căzut fața, arată extraordinar de bine și mi-a spus că merge pe această metodă de fasting, adică post intermitent”, povestea Cornelia Rednic la antenastars.ro.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!