Andreea Raicu apelează la câteva trucuri pentru a se simți bine.

Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate femei din showbizul românesc. Aceasta are perioade  tensionate din cauza muncii, dar reușește să treacă peste ele cu ajutorul unor lucruri. 

Andreea Raicu a renunțat la televiziune în urmă cu un deceniu și s-a axat pe dezvoltarea și fericirea sa interioară. De-a lungul anilor, s-a schimbat în bine și îi place foarte mult rezultatul. Deține un business și a devenit coach autorizat, dar și profesor de meditație.

Oricât de frumoase ar fi activitățile sale zilnice, stresul își face mereu apariția. Pentru a se simți bine oricând, Andreea Raicu apelează la câteva lucruri care reușesc să-i dea o stare bună. Când nu mai are energie alege să facă o plimbare în natură și să poarte haine simple. Cățelul ei, Efi, are un rol important în viața vedetei, oferindu-i iubire necondiționată.

Totodată, ea nu uită de prietenii care o fac să se simtă simtă, unde nu se cer prea multe explicații sau mâncarea favorită din copilărie. Pentru a se înțelege și pe plan mental, Andreea Raicu apelează la meditație și compasiune.

Social media

„În viața suntem uneori sus, alteori jos. Nu avem cum sa schimbăm asta, dar putem să învățăm cum să gestionezi momentele în care suntem jos.

De multe ori primesc mesaje în care sunt întrebată ce fac când e prea mult, când mă simt copleșită, epuizată, fără energie. Mă întorc la ceea ce mă face sa mă simt în siguranță și mă ajuta sa mă reconectez la mine.

– Lucrurile simple: natura, plimbările pe jos, liniștea, chiar și hainele cât mai simple

– Mâncarea favorita din copilărie

– Oamenii cu care am o conexiune adevărate și care mă acceptă așa cum sunt, cărora nu trebuie să le explic de ce nu sunt atât de plină de energie ca de obicei, acei oameni cu care pot doar să fiu nu să fac ceva

– Efi care e mereu acolo și îmi dăruiește și mă învață iubire necondiționată

– Copiii cu a lor inocență, puritate si autenticitate

– Meditația care ajuta să simt exact ce este în interiorul meu

– Compasiunea față de mine care mă ajuta să fiu blândă cu mine și să îmi dau ce am nevoie să îmi fie mai bine și nu mă pun la colț pentru cum mă simt.”, a scris Andreea Raicu pe contul ei de Instagram.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.