Pentru Andreee Bănică, la fel ca pentru multe alte vedete de la noi, aspectul fizic este extrem de important. Trăim într-o lume în care oamenii te judecă după felul în care arăți. Dacă ești prea slab te vor lua la rost, iar dacă ai prea multe kilograme în plus se va întâmpla același lucru. Pentru a nu ajunge să fie criticate, multe dintre vedetele de la noi din țară se luptă din greu, pentru a arăta extrem de bine de fiecare dată și pentru a surprinde cu fiecare apariție.

Andreea Bănică: “M-am confruntat cu dureri de spate”

Frumoasa vedetă nu a avut niciodată probleme cu kilogramele, pentru că a încercat mereu să aibă o dietă echilibrată, dar să facă și mult sport. În plus, se pare că nu i-a fost întotdeauna atât de ușor pe cât a lăsat să se vadă. Într-un Story făcut pe contul ei oficial de Instagram, Andreea Bănică a făcut o serie de dezvăluiri, care pe mulți dintre fanii ei i-a lăsat cu gura căscată.

Oricât de greu i-ar fi fost, vedeta nu a renunțat niciodată. Chiar dacă avea dureri mari de spate, ea a făcut o pauză, s-a ridicat și a luat-o de la capăt. A învățat în tot acest timp că este foarte important pentru ea să aibă un regim de viață sănătos și să facă multă mișcare. Face toate astea cu un singur scop și anume acela de a arăta bine și să nu își lase corpul să o ia razna.

Cum reușește Andreea Bănică să se mențină în formă! Vedetei nu îi este deloc ușor: “M-am confruntat cu dureri de spate”

„Am învățat în timp cât de important este să ai un regim de viață sănătos și să faci mișcare. Deși de multe ori m-am confruntat cu dureri de spate, am luat pauză și apoi am mers mai departe. Scopul meu este unul: să arăt bine și nu îmi las corpul să o ia razna”, este o parte din mesajul transmis de vedetă.