Speak și Ștefania au reușit și mai mult să atragă atenția asupra lor., odată cu participarea lor la Asia Express. Oamenii i-au apreciat pentru faptul că s-au înțeles bine de fiecare dată și că orice s-ar fi întâmplat, ei au pus relația pe primul loc. Pentru mulți, cei doi au relație perfectă, dar au și ei momente în care nu se înțeleg bine. Secretul constă în faptul că știu cum să gestioneze situațiile dificile.

Speak și Ștefania, despre relația lor

Ștefania crede că este un avantaj pentru ei faptul că sunt prieteni, că sunt deschiși unul față de celălalt și că de fiecare dată au discutat despre problemele pe care le-a avut ca doi oameni maturi. Comunicarea a fost în cele mai multe dintre cazuri cheia.

”Faptul că suntem în primul rând prieteni ne-a făcut să fim mereu deschiși unul față de celălalt, întotdeauna am discutat despre problemele care ne macină, care au legătură cu relația, acestea fiind minore, dar discutând am rezolvat de fiecare dată orice, punând încă o cărămidă la încredere”, a declarat Ștefania.

Speak a povestit că orice problemă ar apărea între ei, o rezolvă vorbind. Fiecare spune ceea ce are pe suflet și mereu găsesc calea de mijloc.

”Orice problemă care apare între noi, deși chiar nu le pot număra pe degetele de la o mână, o rezolvăm prin comunicare. Fiecare își spune ofurile, discutăm și găsim calea de mijloc. Nu există orgolii între noi, nu există competiție, nu există nimic nenatural care poate denatura sentimentele sincere. Deci, prin comunicare cu sinceritate rezolvăm orice”, a povestit și Speak.