Un păr îngrijit și sănătos este cartea de vizită a oricărei femei. Părul care arată îngrijit, cu un aspect cât mai natural și mai strălucitor, este piesa noastră de rezistență. Din păcate însă, calitatea părului scade atunci când intervenim asupra lui, cu diverse produse. Îl expunem la destul de mulți factori nocivi, de aceea este importantă îngrijirea și prevenirea distrugerii părului. O mască ce face minuni pentru părul tău, este tot ceea ce îți lipsește!

Deteriorarea părului are în spate mai multe cauze care au dus aici. Toate doamnele și domnișoarele știu cât este de dăunătoare uscarea părului cu foehnul, sau pieptănarea lui cât încă este ud. Alți factori care dăunează sunt ondulatoarele și plăcile de păr, care pot duce la uscăciunea firului de păr.

„Masca – minune” pentru păr ars

Uleiul de măsline, uleiul de jojoba și uleiul de migdale dulci sunt elixire minunate pentru părul deteriorat. Dacă părul este gros și greu, atunci uleiul de cocos este mai indicat, însă pentru cel ars sunt perfecte cele menționate mai sus. Strângeți părul și aplicați cantități mici de ulei până când părul este bine acoperit. Acoperiți cu o folie de aluminiu și prosopul cald timp de aproximativ 30 de minute, apoi clătiți din abundență.

Cum repari părul deteriorat, fără să apelezi la foarfecă? “Masca-minune” pentru care ai nevoie de doar câteva ingrediente
Social media

Cauze care duc la un păr ars

Calitatea părului depinde foarte mult de câțiva factori importanți. Coafatul excesiv, utilizarea în cantități considerabile de produse de coafat, ondulatorul sau foehnul produc, în timp, arderea și deteriorarea firului de păr. Pentru a întreține părul, sunt necesare a fi cunoscute câteva reguli elementare, care dacă sunt urmate, împiedică deteriorarea lui.

Astfel, produsele folosite trebuie să fie unele de calitate, adaptate cerințelor fiecărui tip de păr. Un șampon hidratant, o mască și un tratament adaptat, sunt de un real ajutor și, împiedică deteriorarea excesivă a firului de păr. Să nu uităm și de spray-urile realizate special pentru protecție termică. Folosește-le mereu, ca să păstrezi calitatea firului de păr