Ce face Alexia Eram, din gelozie? Alexia Eram și Mario Fresh sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi din țară. Cei doi sunt împreună de multă vreme, dar se iubesc la fel ca la început. Au dat dat dovadă de foarte multe ori că relația lor este una puternică și că nimic nu poate sta în calea fericirii lor.

Alexia Eram și Mario Fresh sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. Deși au trecut printr-un moment mai delicat, aceștia continuă să fie fericiți. Sărutul dintre Mario și Mira a reușit să stârnească multe reacții în rândul fanilor. Aceștia au presupus că cei doi ar forma un cuplu. Însă, artiștii au explicat că ceea ce s-a întâmplat a fost strict doar un mod de a promova noua melodie.

Ce face Alexia Eram, din gelozie? Fiica Andreei Esca, reacție surprinzătoare pe TikTok

După acest episod, Mario și Alexia continuă să fie fericiți. Recent, Alexia Eram a postat pe contul său de Tik Tok un videoclip ce se adresează fanelor lui Mario. Fiica Andreei Esca a arătat în filmuleț care este reacția sa atunci când vede că fetele râd la glumele iubitului ei. Fanii nu au stat prea mult pe gânduri și au apreciat videoclipul în număr foarte mare.

Filmulețul a reușit să adune peste 40 de mii de aprecieri din partea fanilor. Alexia Eram nu are de ce să fie geloasă pe fetele care râd la glumele lui Mario Fresh. Cei doi se cunosc de foarte mult timp, mai exact cinci ani. De asemenea, Alexia Eram este una dintre cele mai frumoase prezențe de pe social media. Tânăra se poate mândri cu o comunitate de fani impresionantă.

Alexia Eram, despre colaborarea dintre Mario Fresh și Mira

Alexia Eram a fost asaltată cu mii de întrebări atunci când Mario Fresh a apărut pe internet sărutându-se cu Mira. Fiica Andreei Esca și-a păstrat calmul în tot acest timp, iar răspunsul ei a venit pe Instagram. Alexia Eram a demonstrat că între ea și Mario lucrurile decurg bine. Astfel că,  frumoasa șatenă știa de la început de modul în care va fi promovată noua melodia a celor doi artiști.