Reclamă

Cu siguranță toată lumea îl cunoaște pe Chef Florin Dumitrescu. Acesta a dezvoltat un obicei de-a lungul timpului în a împărtăși cu fanii cele mai gustoase preparate culinare. De această dată, marele bucătar a optat pentru paste carbonara, care deși sunt foarte ușor de gătit, el ne dezvăluie un secret foarte important în prepararea lor. 

Așadar, dacă vrei să descoperi cum se fac pastele carbonara în stil italienesc, și mai ales „ca la carte”, urmărește rețeta juratului din show-ul culinar „Cheli la cuțite”. Îți garantăm că te va da pe spate, iar gospodinele vor face un obicei din a o prepara.

Cum prepară Florin Dumitrescu pastele Carbonara

Florin Dumitrescu le-a împărtășit fanilor rețeta sa de paste carbonara, dar și un secret pe care acesta îl are la bază și care este foarte important în gustul final al acestui preparat culinar. De obicei, pastele sunt o alegere foarte bună atunci când vrei să pregătești un prânz rapid sau o cină gustoasă. Rețetele nu sunt deloc complicate, iar ingredientele sunt la îndemâna oricărei bucătării. Iată rețeta pe care o prepară Chef Dumitrescu.

 Cum pregătești cele mai delicioase paste carbonara. Rețeta secretă a lui Chef Florin Dumitrescu
social media

Ingrediente:

  • 100 grame spaghete
  • 50 grame bacon
  • 1 ou
  • 25 grame parmezan ras
  • piper proaspăt măcinat

Mod de preparare:

Se prăjește baconul într-o tigaie. Se adaugă câte un polonic de apă din oala în care au fiert pastele. Parmezanul trebuie să fie ras, iar gălbenușul deja pregătit. Culoarea sosului trebuie să fie ușor maronie. Nu uita că baconul trebuie să fie crocant! Se pun pastele în tigaie, se amestecă continuu. După ce ați oprit focul, puneți parmezanul și amestecați. Spargeți gălbenușul în tigaie și amestecați din nou. Puneți încă un pic de apă din oala fierbinte în care ați fiert pastele și apoi condimentați cu piper proaspăt. Totul va fi un deliciu!

Secretul pe care Florin Dumitrescu îl are în rețeta de paste carbonara

Sigur nu v-ați dat seama care este secretul! Ei bine, Florin Dumitrescu nu folosește smântâna în rețeta sa. Multe gospodine vor fi uimite de acest lucru, însă juratul emisiunii „Chefi la cuțite” este mai mult decât sigur pe abilitățile sale culinare și știe foarte bine ce și cum să prepare pentru a ieși cu un gust divin. Pașii rețetei sunt foarte simpli, iar dacă veți acorda maxim interes și atenție modului de preparare, cu siguranță vă va ieși exact așa cum i-a ieșit acestuia.


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro