Reclamă

Cea mai bună modalitate de a te face remarcat este prin puterea convingerii. Tinerii din ziua de azi sunt concentrați pe zona de dezvoltare personală și fac tot posibilul pentru a deveni cea mai bună variantă a lor. Comunicare este cheia spre succes, însă există câteva trucuri. Cei care le stăpânesc ajung să facă din comunicare o adevărată artă.

Persoanele convingătoare sunt considerate mult mai atractive și interesante de către cei cu care iau contact. Dacă dăm greș și nu reușim să aplicăm câteva reguli ale comunicării, apar micile neînțelegeri și confuzii. Pentru a evita această situație neplăcută, trebuie să cunoaștem câteva reguli și sfaturi. Astfel, puterea de convingere va fi mult mai bine stăpânită și vom reuși să ieșim în evidență și să atragem oameni, doar prin atitudinea noastră.

Reguli de aur care te ajută să stăpânești arta convingerii

pixabay

Persoanele care și-au propus să devină mai convingătoare au un scop pentru care fac asta. Mai exact, vor reuși să obțină mult mai repede ceea ce își doresc. Există câteva trucuri utile, recomandate de specialiști.

Limbajul nonverbal este foarte important. Atât timp cât reușim să ne dăm seama de dispoziția, starea și sentimentele oamenilor, suntem deja pe drumul cel bun. Cea mai mare provocare este să ajungi să cunoști gesturile lor, ele fiind cele care îi trădează.

Implică-l pe interlocutorul tău în discuție adresându-i întrebări. Așa îl vei face să se simtă mult mai important și va ști că pentru tine părerea lui contează. Majoritatea oamenilor tind să facă afirmații. Este eronată această strategie, deoarece persoana de lângă tine va crede că este obligată, într-un fel, să asculte ceea ce tu îi spui, fără însă a se implica.

Nu uita numele persoanei cu care vorbești. Dacă reușești să reții numele ei, vei fi apreciat și îi vei face să se simtă importanți.

Încearcă să arăți o atitudine pozitivă. Desigur, tot prin exercițiu se ajunge la o astfel de atitudine. Încearcă să transmiți prin starea ta ceea îți dorești deja să obții.


Reclamă

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro