Recent, Ștefania a dezvăluit locația în care se află cu iubitul ei în carantină. Deși pare că li s-au ruinat planurile, cei doi profită de această perioadă pentru a se preocupa de proiectele pe care le pregătesc după vacanță.

În plus, apartamentul în care stau este foarte mare și spațios, iar frumoasa dansatoare la transformat în studio de dans. S-a postat la Story cum dansa în baie și le-a povestit urmăritorilor că nu se simt deloc rău în carantină, atât timp cât sunt împreună.

Cum își petrece Libelula lui Speak timpul, în carantină

Speak și iubita sa, Cristina Ștefania au dat frigul din România pe căldura din Jakarta. Tânăra care a împlinit 25 de ani luna trecută arată senzațional și are un trup de invidiat.

Cristina Ștefania a profitat de timpul liber, așa că a mai filmat câteva TikTok-uri. Și-a ales un outfit îndrăzneț și a dat drumul la petrecere în baie. Mișcările ei, dar și atitudinea sexy i-au adus mii de aprecieri și comentarii.

@cristinaa.stefaniaa I like this trend 💌 #foryou #fy #foryoupage ♬ iamTresor Own Brand Freestyle Jamaican Remix – iamTresor

Ce proiecte au pregătit cei doi cântăreți

Pe lângă proaspătul succes pe care îl are Ștefania în muzică, urmează multe proiecte. Bruneta urmează să filmeze mai multe videoclipuri pentru piesele ei și a pregătit altele noi. Însă nici Speak nu a dispărut din peisaj.

Cei doi artiști vor lansa un serial pe Youtube pe care au început deja să îl editeze. Cei doi trag tare de timpul pe care îl au la dispoziție în carantină pentru a reveni în forță după vacanță.

„Pentru noi zilele astea de carantină nu sunt atât de grele pentru că avem de pregătit niște materiale pentru că urmează să dăm un serial pe Youtube. Abia așteptăm să-l dăm. Fiecare își face treaba. Ștefan și-a găsit acolo locușorul lui unde montează. Eu fac poze, fac filmări, TikTok-uri”, a completat Ștefania.