După o perioadă zbuciumată cu despărțiri, împăcări și scandal, Ilie Năstase și Ioana Simion pare că și-au găsit din nou liniștea. Cei doi au început anul cu dreptul, împreună și încrezători în viitor. Ultima împăcare pare că funcționează, iar relația merge cât se poate de bine. Mai mult, Ilie Năstase o răsfață încontinuu pe iubita sa.

Ilie Năstase și Ioana Simion și-au mai dat încă o șansă, iar de această dată lucrurile par să funcționeze mai bine. Fostul tenisman este mai atent la nevoile partenerei și încearcă să o răsfețe cât de mult poate. De ziua acestei, cei doi au sărbătorit în stil mare, iar cadoul oferit de Ilie Năstase a luat-o prin surprindere pe Ioana.

Se pare că Ilie Năstase a vrut să își lase partenera fără cuvine așa că de ziua acesteia i-a oferit drept cadou o excursie în Dubai. Ioana a plecat însoțită de câteva prietene, iar postările din mediul online arată că s-a distrat pe cinste și s-a bucurat din plin de experiență.

„I-am făcut Ioanei cadou o vacanță în Dubai, fără mine, cu prietenele. Sper când se întoarce să fie singură, să nu se întoarcă cu vreun șeic mai bogat.”, a declarat Ilie Năstase, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Ioana și Ilie Năstase, planuri mari de viitor

Cum împăcarea pare să aibă succes de această dată, Ioana și Ilie Năstase au planuri mari de viitor. Cei doi își doresc să devină părinți și ca relația lor să funcționeze cât se poate de bine.

„Nu-mi doresc foarte multe lucruri în acest an. Îmi doresc sănătate, liniște și pace sufletească… Acel vis mi se va îndeplini (n.r. să aibă o fetiță), că e anul ăsta sau anul viitor. Tot ce mi-am dorit în viața mea mi s-a dus la bun sfârșit.”, a declarat Ioana Năstase.

„Eu la 75 de ani mă simt bine și am de toate. Îmi doresc să nu mă mai supere Ioana, că m-a supărat anul trecut.(..) A băgat al 5-lea divorț până acum.”, a spus și Ilie Năstase.