Soția lui Alex Bodi, Bianca Drăgușanu, a publicat pe rețele de socializare fotografii în care amândoi se află în mașină și se plimbă. Comentariile de la fanii acesteia nu au întârziat să apară, dat fiind contextul în care ne aflâm din cauza pandemiei.

Situația se înrăutățește din pricina faptului că Alex Bodi tocmai s-a întors din Londra și ar fi trebuit să repsecte perioada de autoizolare așa cum obligă legile impuse de autorități pentru combaterea noului coronavirus.

„Da, sunt făcute astăzi, am fost de acasă la Carrefour. Sunt de la sfârşitul lunii februarie, de o lună le am. Şi eu sunt în carantină, cum este toată lumea. Doamne, dacă acum pun imagini de la piscină înseamnă că sunt la piscină? Alex, soţul meu, a pus poză cu mine şi cu el acum vreo două zile, de la Revelion. Înseamnă că am fost la discotecă? Nu mă daţi pe mine exemplu negativ al acestei ţări, că nu sunt eu aşa ceva” – a mărturisit frumoasa Bianca Drăgușanu.

Aceasta încearcă să se scuze într-un fel sau altul. Adaugă destul de multe explicații și încearcă să mute atenția pe cu totul alte aspecte.

Bianca Drăgușanu se dovedește a fi foarte răsfățată de soțul ei în această perioadă. Aceasta a ținut să mănânce un anumit fel de mâncare pe care obișnuia, înainte de carantină, să-l consume într-un local de lux. Alex Bodi a găsit soluția, iar în secunda a doua a și comandat telefonic mâncarea pe care frumoasa blondă și-o dorea.

Alex Bodi a ieșit foarte confortabil să ridice pachetul pentru soția lui, după care a intrat în casă, în locul în care aceasta îl aștepta nerăbdătoare. După puțin timp, însă, Bianca s-a făcut nevăzută cu pachetul care tocmai a venit, neoferindu-i absolut deloc soțului ei. Acesta, în mod cert, nu a fost deranjat, ci, din contră. A simțit împlinire că frumoasa lui soție este mulțumită.