Astăzi, are loc Lună nouă în Rac, fenomen astral care îi influențează pe nativi.

Luna nouă un fenomen care aduce o serie de evenimente diferite pentru fiecare nativ. Sunt favorizate creativitatea și renunțarea la unele obiceiuri dăunătoare, dar și ideea unui nou început. De altfel, fenomenul astral mai încurajează întoarcerea la origini și apropierea de familie. Iată ce îi așteaptă pe cei 12 nativi. 

Ce spun astrologii despre Raci și Fecioare

Berbec

Pentru Berbeci, Luna noua în Rac îi face mai sensibili și mai deschiși către familie. Se pot muta în casă nouă sau chiar să plănuiască mărirea familiei. Acești nativi se înțeleg bine și cu familia și vor da uitării vechile neînțelegeri.

Taur

Taurii sunt favorizați pe plan intelectual. Acestor nativi le sunt recunoscute meritele și pot să se facă remarcați mult mai ușor. De altfel, sunt deschiși pentru a cunoaște persoane noi.

Gemeni

Gemenii pun accentul pe planul financiar și își doresc să găsească surse alternative de venit. Nu este imposibil, însă mare atenție deoarece pot deveni lacomi și interesați doar de acest aspect, în detrimentul familiei.

Rac

Racii sunt vedetele acestei perioade. Este timpul pentru a renunța la trecut și la regrete. Au toate șansele să se implice în activități care să le facă plăcere și chiar să își schimbe viața radical.

Leu

Leii sunt favorizați pe plan sentimental. Totuși, mare atenție. Nu toți oamenii au intenții bune și astfel pot cădea într-o capcană. Se anunță noi oportunități la orizont pentru acești nativi pe plan profesional.

Fecioară

Fecioarele sunt dornice să cunoască oameni noi, care îi vor ajuta pe plan profesional. Încep să își facă planuri pe care vor să le materializeze cât mai curând. Au noroc și în dragoste în această perioadă.

Cum ne afectează Luna nouă în Rac. Sfaturile pe care le au astrologii pentru cele 12 semne zodiacale
Colaj Substantial

Ce se întâmplă cu Balanțele și Vărsătorii

Balanță

Nativii Balanță pun mare accent pe carieră și pe planurile lor. Au mari șanse să reușească dacă se implică în proiecte noi, sunt interesați de imaginea lor și chiar visează la o promovare.

Scorpion

Scorpion vor avea ocazia să cunoască oameni noi și chiar să se gândească la o relație. Este timpul pentru noi începuturi și o abordare diferită a unor probleme care le-au dat bătăi de cap acestor nativi.

Săgetător

Intuiția este cuvântul care îi caracterizează pe Săgetători în această perioadă. Sunt sensibili și chiar se gândesc la a-și mări familia. Relațiile cu cei dragi sunt bune.

Capricorn

Pentru acești nativi, se anunță noi începuturi pe plan personal. Este posibil să cunoască o persoană care să le arate și o altă latură a relațiilor, aspect ce îi va încânta pe acești nativi. Au parte de sprijin din partea familiei.

Vărsător

Vărsătorii pot scăpa de vicii. Nu este pentru prima dată când încearcă să renunțe la obiceiurile care le fac rău, dar de această dată, vor reuși. Se vor întoarce la o fostă iubire.

Pești 

Nativii Pești sunt îndemnați să renunțe la gândurile negative și pesimism. Au șanse de reușită mai mult ca niciodată. Nu trebuie decât să treacă la acțiune și să nu mai piardă timpul.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.