Carmen Brumă și Mircea Badea sunt împreună de mai bine de 20 de ani. Unii dintre fani se întreabă cum de au reușit să-și construiască o relație atât de frumoasă. Cei doi au un copil minunat în vârstă de 7 ani și, în ciuda faptului că sunt de atâta timp împreună, cei doi nu au ajuns în fața altarului nici până în momentul de față.

Atât Carmen Brumă, cât Și Mircea Badea nu obișnuiesc să ofere detalii despre relația lor, însă mai există și excepții. Carmen Brumă a vorbit la un moment dat despre relația sa cu prezentatorul TV și a dezvăluit cum este ea în relație. Antrenoarea de fitness este o persoană geloasă sau nu?

Carmen Brumă, detalii despre relația cu Mircea Badea

Carmen Brumă are încredere deplină în Mircea Badea și niciodată nu îi verifică telefonul mobil. Nu a făcut niciodată acest lucru, pentru că nu este deloc o persoană geloasă. Relația lor se bazează pe foarte multă încredere și este foarte sigură pe partenerul ei de viață.

„E un subiect care nu mă interesează foarte tare. Cred că depinde ce înțelege cineva prin infidelitate. Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice -dă-mi și mie repede telefonul, dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el”, povestea Carmen Brumă.

social media

Cum s-au cunoscut Carmen Brumă și Mircea Badea?

Carmen Brumă și Mircea Badea s-au cunoscut pentru prima dată în anul 1998. Cel care le-a făcut cunoștință la acea vreme a fost chiar Mihai Mitoșeru. Ulterior, cei doi au devenit chiar și colegi la job, pentru că frumoasa Carmen Brumă a fost ulterior asistentă TV în cadrul emisiunii „Noaptea Târziu”. De atunci, cei doi formează cel mai longeviv cuplu din lumea mondenă. Se bucură de o căsnicie foarte liniștită. În urmă cu 7 ani au devenit părinții unui băiețel minunat.