Îl mai țineți minte pe Cristian Leana? Împreună cu cei doi colegi de la Speed Cubbinga a reușit să uimească publicul cu viteza mainilor sale . Aceștia au fost câștigătorii ediției de acum 6 ani a show-ului „Românii au talent”. Concurentul a rezolvat cubul Rubik în finală într-un timp impresionant cu o singura mână și legat la ochi.
„Cei 3 muschetari” s-au delectat cu premiul cel mare în valoare de 120.000 de euro. Însă, după plata impozitelor, visul tânărului de a se muta într-o garsonieră a fost spulberat. Suma cu care a mai rămas Cristian este în valoare 25.000 de euro, dar continuă să economisească bani, până va reuși să strângă destul cât să se mute.
Cum mai arată Cristian Leana de la „Românii au talent” și cu ce se mai ocupă în prezent. FOTO
Instagram

Care mai este viața fostului câștigător de la emisiunea „Românii au talent”?

Cristian Leana a ajuns între timp la frumoasa vârstă de 25 de ani și locuiește încă alături de părinții lui. Acesta este activ pe paginile de socializare și este recunoscut drept „Domnu’ Puzzle”.
Dacă întrebați cu ce se mai ocupă tânărul, aflați că este încă fidel meseriei care l-a făcut celebru. Chiar astăzi, Cristian a postat pe pagina lui de Facebook un videoclip în care doboară Recordul Mondial de 3.47 secunde la Cubul Rubik cu ochii închiși.

Tânărul încearcă să mai strângă câțiva bănuți din clipurile de pe canalul lui de Youtube. De asemenea, și vânzările pe care le face din tablourile realizate din cuburi reprezintă o formă de profit. Din ce putem observa de pe Instagram și Facebook acesta are deseori comenzi cu portrete celebre precum Mona Lisa sau Van Gogh. Ele sunt realizate atât în dimensiune mici din mini cuburi Rubik, cât și portrete extraordinar de mari.

Care este cel mai mare vis al lui Cristian Leana?

Cristian Leana își dorește încă de când a câștigat concursul „Românii au talent” să își poată cumpăra o locuință cu condiții mai bune pentru el și părinții lui. Acesta locuiește în prezent cu chirie într-o casă modestă din sectorul 1 al Capitalei, fără apă curentă sau gaze. Casa se află într-un cartier de vile, însă el stă în două camere alături de părinții săi plătind lunar o suma de 350 de lei.
„Nu am condiții, am sobă pe lemne. Observați aici toaleta în curte. Eu sunt mulțumit, stai aici de 20 de ani și am 25 de ani în momentul de față, 5 ani am stat peste drum, la o casă la fel ca asta, în aceleași condiții. ”, a povestit fostul concurent.
Momentan, el vrea să atingă o suma de 30.000 de euro pentru a se muta și face tot ce-i stă în putință să reușeacă mai repede. De aceea, Cristian nu a investit din banii câștigați în casa lui actuală.