În această perioadă toată lumea petrece mai mult timp în familie, chiar și la ocazii speciale. Este și cazul lui David Beckham, care, astăzi, și-a serbat cea de-a 45-a zi de naștere, alături de soția sa, Victoria, care a împlinit 46 de ani, luna trecută.

Fosta cântăreață de la Spice Girls i-a pregătit lui David un cadou special, împachetat cu o hârtie pe care a imprimat chipul lui, și un mic dejun special, plin cu mesaje de iubire.

„La mulți ani celui mai bun tătic. Sărbătorim în izolare și ne lipsesc nespus prietenii și familia noastră. Vă iubim pe toți foarte mult.”, este mesajul pe care l-a postat Victoria pe contul ei de Instagram, alături de fotografiile cu cadoul inedit pregătit pentru fostul fotbalist.

Și cei de la UNICEF au postat astăzi un mesaj de felicitare pentru David Bechkam, în care și-au exprimat recunoștința pentru tot sprijinul oferit de vedetă, de-a lungul timpului.

David Beckham este primul jucător englez care a câştigat titluri de campion în patru ţări: Anglia, Spania, SUA şi Franţa. A fost campion cu Manchester United de şase ori, campion al Spaniei cu Real Madrid în sezonul 2006-2007, campion MLS Western Conference cu Los Angeles Galaxy de trei ori, campion al Franţei cu Paris Saint-Germain în sezonul 2012-2013. La asta se adaugă și Câștigarea UEFA Champions League cu Manchester United, în 1999.
Starul a fost căpitanul naţionalei Angliei în perioada 2000-2006 echipă în care a fost selecţionat de 115 ori și pentru care a înscris de 17 ori. Este primul fotbalist englez care a înscris la trei Cupe Mondiale, în anii 1998, 2002 şi 2006 și a jucat şi la două ediţii ale Campionatului European de Fotbal, în 2000 şi 2004.
Şi-a anunţat retragerea la finalul sezonului 2012-2013 și a jucat ultimul său meci din carieră pe 18 mai 2013.