Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai unite, dar și surprinzătoare cupluri din lumea mondenă.

Și spunem asta pentru că nimeni nu se aștepta ca cei doi să se îndrăgostească, cu atât mai puțin că ambii erau în relații la momentul repectiv. Dar, se pare că destinul i-a vrut împreună, așa că acum nu doar că sunt un cuplu, dar au și un copil.

Theo Rose este una dintre artistele care a ajuns imediat la inimile celor de acasă. Prin stilul ei de a fi, dar și prin caracterul său, aceasta a demonstrat că este o fată simplă care vrea să muncească și care vrea să obțină totul prin forțe proprii. Însă, atunci când venea vorba de viața personală, aceasta era mult mai rezervată și se mulțumea ca fanii să știe că formează un cuplu cu nepotul lui Nea Marin.

Relația lor a fost una destul de longevivă, doar că, după 5 ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar artista nu a pierdut deloc timpul. S-a afișat cu Anghel Damian și toată lumea a fost șocată, mai ales că acesta era și el împreună cu Lia Bugnar, mai actriță cu care mai lucrează și acum la scenariul de la „Clanul”.

Cum l-a cunoscut Theo Rose pe Anghel Damian și cum a ajuns să joace în serialul „Clanul”
Facebook

Nimic nu a fost întâmplător

Pentru cei care nu știu cum s-au întâmplat lucrurile, Theo Rose a povestit totul unde altundeva dacă nu la podcastul lui Horia Brenciu, colegul ei de la „Vocea României”. Cei doi împart același scaun anul acesta și au promis tuturor că vor avea parte de un spectacol unic, dar vor vedea și conexiunea puternică ce îi leagă.

„M-am dus la casting și el era acolo. El hotăra dacă iau castingul sau nu, el era în comisia castingului. Întâmplarea face că fix cu o zi înainte refuzasem un rol într-un film. Am fost cu o zi înainte la munte, am plecat, am învățat textul în mașină. Am ajuns la casting pentru că eu nu m-am luat în serios.

M-au chemat, am intrat, acolo era Anghel, alți doi regizori ai serialului și producătoare și o camera care ne filma. Aveam un costum albastru și o haină roz, cu aia m-am dus. Am dat castingul și mi-a explicat Anghel care este situația. Era foarte calm, cred că nici el nu aveam așteptări. Eu îl urmăream cu mare atenție, era foarte calm, foarte blând. Și-a dat seama că trebuie să fie delicat și cum pune problema.”