Amalia Bellantoni revine în atenția fanilor cu noua ei emisiune de la Antena Stars. Până când vor avea ocazia să îi vadă familia, „sicilianca” s-a asigurat că îi pune în temă pe urmăritorii ei cu tot. Una dintre cele mai mari curiozităție ale fanilor a fost cea legată de momentul întâlnirii dintre ea și soțul ei. Cum Amalia este foarte sinceră, de abia a așteptat povestească totul, cu lix de amănunte.

Amalia Bellantoni poate spune că a fost una dintre răsfățatele sorții. Vedeta a avut mereu noroc și a întânit în calea ei persoanele potrivite, la momentul potrivit. Deși i se spune „sicilianca”, Amalia este din Moldova, dar a ajuns să locuiască în Italia printr-o conjunctură favorabilă.

Amalia lucra la o companie cu sediul în Italia și plănuia să se mute acolo, doar că nu a fost atât de ușor. Românca avea în spate ani de experieță și i-a convins din primele zile pe italieni că merită să avanseze în funcție. Amalia Bellantoni a fost imediat promovată, doar că, la scurt timp, contractul ei de munca s-a schimbat, iar noua clauza îi punea bețe-n roate.

Amalia Bellantoni, salvată de italianul pe care l-a cunoscut în tren

Destinul și-a jucat cartea foarte bine și l-a scos în cale pe Domenico Bellantoni. La momentul acela, Amalia nici nu visa că el va fi soțul ei, mai ales că nici nu mai voia să aibă de-a face cu italieni. Întâmplarea a făcut ca Domenico să fie omul ei de bază, cea care a ajutat-o să rămână în Italia. De la o simplă favoare în interese de serviciu până la căsătorie a mai fost un singur pas.

„El făcea foarte mult naveta București-Sicilia. Eu lucram la compania cu care el zbura. Mie îmi plăcea să mă plimb peste tot. Și, la un moment dat, merg eu cu Mercedesul meu în zona Moldovei și fac un accident și las mașina acolo. Ulterior, mă duc cu trenul că trebuia să-mi recuperez mașina, că trebuia să fie gata de la service.”, a spus Amalia Bellantoni.

„În ultimul vagon, urcă doi, unul mare și cu soțul meu. Mi-am dat seama că sunt italieni, aveam căștile în urechi, m-am făcut că nu aud nimic. El vorbea în italiană <<Uite-o și pe românca asta depresivă, blondă, nu scoate un cuvânt>>. Eu, auzind și înțelegând tot.

Pe ei i-au înșelat la casa de bilete. În loc să dea 10 lei, au dat 10 euro și le-au dat și fără loc. Vorbeau între ei și spuneau că vor să coboare la prima să își ia mâncare. Mi-era milă de ei că pierd trenul, așa că i-am rugat cu ce aveam eu. (…) 

Mi-au cerut numărul de telefon, dar le-am spus că n-am, așa că le-am dat adresa de e-mail. (…) Compania la care lucram mi-a spus că dacă vreau să rămân la ei, trebuia să fiu rezidentă în Italia. Și așa i-am dat e-mail și i-am spus că am nevoie de el.” a povestit amalia Bellantoni la „Xtra Night Show”.