Fiica cea mare a Anamariei Prodan, Rebecca Dumitrescu-Prodan, a preluat conducerea Academica Clinceni, după ce mama ei a decis să investească pentru a salva echipa. Tânăra de 22 de ani a vorbit recent despre cariera ei, dar și despre despărțirea mamei sale de tatăl ei vitreg, Laurențiu Reghecampf. Impresara și Reghe și-au spus adio după 15 ani de mariaj. 

Cum l-a atacat fiica cea mare a Anamariei Prodan pe Laurențiu Reghecampf!

Cum l-a atacat fiica cea mare a Anamariei Prodan pe Laurențiu Reghecampf! Rebecca, fiica impresarei din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, va conduce al doilea său club din carieră.

Tânăra de 22 ani este principala investitoare de la Academica Clinceni, ultima clasată în Liga 1. Într-un interviu pentru site-ul polonez Transfery.info, Rebecca a dezvăluit cum este să fie fiica Anamariei Prodan, dar i-a trimis și câteva mesaje dure fostul ei tată vitreg Laurențiu Reghecampf, aflat în proces de divorț cu mama ei.

”Vin dintr-o familie care nu e obișnuită să piardă. Aici nu e loc de eșecuri. Nu-i putem spune mamei noastre că nu vrem să facem ceva, sau că nu putem. Mama ne-a crescut cu o mentalitate de învingători.

Nu e loc de poziția a doua în viața mea. Mereu, trebuie să fie numai primul loc. Clubul trebuie să supraviețuiască. Trebuie să venim cu o strategie perfectă și să aducem jucători valoroși”, a mărturisit Rebecca, pentru sursa citată anterior.

Rebecca l-a pus la punct pe Reghe

Cât despre tatăl vitreg, Rebecca nu a ezitat să îi transmită un mesaj usturător. Tânăra a vorbit și despre un posibil duel între Academica Clinceni și Universitatea Craiova în Liga 1, precizând că Reghe s-ar putea să nu mai fie în funcție până atunci.

foto: Instagram

„Pentru mine, acum, domnul Reghecampf este departe de omul cu care ne-am obișnuit. De ceea ce a construit, de ceea ce s-a străduit, și anume să facă familia mândră de poziția sa. Când voi juca împotriva lui? Să câștige cel mai bun! Să sperăm că va mai fi în funcție până atunci. Faptul că a alunecat într-o altă lume ne întristează, pentru că era soarele acestei familii. Mama a fost și rămâne numărul 1. Ea este creierul acestei familii”, a mai declarat Rebecca Prodan Dumitrescu, pentru Transfery.info.

„În viață, dacă iei decizii proaste, poți suferi. Sperăm ca într-o bună zi să înțeleagă că familia e cel mai important lucru din lume. Când faci ce a făcut domnul Reghecampf, ridiculizezi munca familiei, demintatea, numele. Când lumea te arată cu degetul din cauza iubitei, e greu să ții pasul cu ce îți cere viața. Foarte rău ce a făcut. Ne rugăm să își revină și să salveze măcar jumătate din ceea ce i-a oferit mama mea”, a mai completat tânăra.