Dan Negru deține două firme care îi aduc anual, mii de euro.

Dan Negru se numără printre cei mai apreciați prezentatori Tv de la noi. Odată cu succesul au venit și sumele deloc de neglijat. Gazda emisiunii „Jocul cuvintelor” face mii de euro, în fiecare an. Se pare că 2021 a fost, de departe, cea mai bună perioadă pentru acesta.

Dan Negru, succes și în afaceri

Cu toții știm că Dan Negru este extrem priceput în lumea televiziunii. Același lucru se poate spune și despre afacerile pe care le administrează alături de soția sa, Codruța.

Conform fanatik.ro, prezentatorul Tv deține două companii în Timișoara, orașul natal. Este vorba despre D.N.C. Impact, o firmă care se ocupă cu organizarea de momente artistice și Dentlife Medical, o clinică la care lucrează și soția sa, care este medic. Se pare că anul 2021 a fost cea mai bună perioadă, astfel că profiturile celor două firme se ridică la sume uriașe.

Potrivit sursei citate anterior, prima firmă are un capital de mai bine de 300.000 de euro, fiind cea mai mare sumă din istoria companiei. Atunci când vine vorba de profit, D.N.C Impact a înregistrat nu mai puțin de 155.00 de euro.

Cum își rotunjește Dan Negru veniturile. „Regele audiențelor” câștigă bani frumoși și din alte domenii, pe lângă televiziune
Social media

Nici cealaltă firmă nu stă deloc rău la capitolul profit. Cu un capital de 130.000 de euro, clinica de asistență stomatologică a înregistrat nu mai puțin de 62.000 de euro.

Având în vedere sumele pe care le învârte Dan Negru, prezentatorul Tv se numără printre vedetele care au succes în afaceri. Dar activitățile în care este implicat acesta nu se opresc aici.

Gazda emisiunii de la Kanal D s-a dovedit extrem de priceput și în domeniul imobiliar. Acesta a ridicat în zona Mall Vitan o clădire cu o suprafață de 1.300 metri pătrați, iar ulterior au mai fost ridicate alte două clădiri. Numai în prima clădire ce a fost ridicată, Dan Negru a investit 100.000 de euro, bani pe care i-a câștigat din televiziune și afaceri.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.