Metoda prin care Brigitte și Florin Pastramă scapă de problemele din relație

Deși majoritatea nu le-a dat prea multe șanse de reușită, se pare că relația dintre Brigitte și Florin Pastramă rezistă. Deși certurile sunt destul de dese în viața de cuplu, cei doi trec repede peste orice și se bucură unul de altul. Iar secretul relație pare să stea în ritualul pe care îl au în fiecare dimineață, potrivit spuselor lui Brigitte.

Brigitte și Florin Pastramă formează un cuplu de ceva timp și pare că nimic nu îi poate separa. Chiar dacă uneori certurile sunt la ordine zilei, cei doi par că reușesc să gestioneze perfect totul. Recent, Brigitte a dezvăluit care este secretul relație sale. Toată lumea știe că bruneta este o fire credincioasă, iar rugăciunile către Dumnezeu sunt cele care îi salvează căsnicia.

Birgitte a declarat că atât ea, cât și Florin Pastramă se roagă în fiecare dimineață pentru relația lor. Bruneta spune că această rugăciune îi ține împreună și îi protejează.

„Cel mai greu este să înveți să fii una. În Biblie spune așa: «Bărbatul va lăsa pe tatăl și pe mama lui și se va face una cu femeia și vor fi un singur trup». Chiar dacă înțelegi ce înseamnă lucrul ăsta, să pui în practică este foarte greu.

Și pentru mine e greu și cred că și pentru Florin. Trebuie multă înțelepciune ca să înveți să fii același trup. Noi încă ne rugăm dimineața și spunem: «Doamne, învață-ne să fim un singur trup». (…) Amândoi suntem două pietre tari, amândoi vream supremație și acolo, la început, ne-am cam ciondănit.”, a declarat Brigitte Pastramă, în cadrul uni emisiuni de televiziune.

Cum își rezolvă Brigitte și Florin Pastramă problemele din cuplu. Fac asta în fiecare dimineață
Social media

Brigitte, schimbare radicală

Acum, Brigitte este o persoană foarte credincioasă și nu uită să mulțumească în fiecare zi divinității pentru tot ce are. Însă, vedeta nu a fost mereu așa. Aceasta a descoperit credința într-un moment greu al vieții sale, atunci când nu mai avea nimic și se confrunta cu mari probleme de sănătate. Brigitte a redescoperit speranța prin credință și de atunci viața ei s-a schimbat radical.

„Eu am fost catolică, așa am fost botezată de părinții mei. Înainte ca să găsesc călăuzirea în credința pe care acuma o îmbrățișez, am început să vreau să mă schimb, să vreau să știu că cineva știe pas cu pas ceea ce fac. Am început să mă rușinez de lucrurile care nu erau bune din viața mea și eu am vrut să fac curățenie.

Încet, încet a început schimbarea din interior înspre exterior și am devenit un om puțin mai responsabil decât am fost, pentru că am vrut ca să fiu ajutată de aceea entitate. Atunci când conștientizezi faptul că ai multe defecte pe care trebuie să le repari începe schimbarea ta.

Eu atunci când l-am cunoscut pe domnul Iisus în viața mea nu aveam nimic, absolut nimic, nu aveam copiii lângă mine, pentru că nu-mi permiteam ca să îi am lângă mine”, a mai spus Brigitte Pastramă.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.