Fostul prezentator are grijă ca fiica lui să se bucure din plin de momentele alături de el


Victor Slav și Bianca Drăgușanu sunt norocoșii părinți ai micuței Sofia care are acum 6 anișori. Cei doi părinți au vieți total diferite acum, dar ambii se implică în creșterea fiicei lor. În trecut, Bianca și-a acuzat voalat fostul partener că nu ar sta destul timp cu fetița lui. Acum, fostul prezentator meteo vrea să demonstreze contrariul.

Îi face toate poftele

Conform legilor din România, în cazul părinților divorțați, programul de timp petrecut alături de copii este delimitat de o serie de reguli. Atunci când custodia este a mamei, precum în cazul celor două vedete, tatăl are de respectat un orar.

Mai exact, acesta își poate lua copiii în weekenduri sau vacanțele școlare.  Bianca a dezvăluit în trecut că este extrem de deschisă în acest sens. Astfel că, Victor poate petrece timp cu micuța Sofia oricând dorește acest lucru. Mai mult, diva a lăsat de înțeles că acesta ar putea fi chiar mai perseverent în ceea ce privește vizitele respective.

Sursa foto: Instagram

Acum, prezentatorul demonstrează că este extrem de dedicat și responsabil în acest sens. Victor a publicat pe contul lui de Instagram câteva imagini alături de fiica lui. Fostul soț al Biancăi are grijă să îi facă toate poftele Sofiei. După o vizită în parc, cei doi au poposit la mall. Ca un tătic darnic, fostul prezentator a lăsat-o pe micuță să își aleagă jucării dintr-un magazin.

Bianca își lasă fiica în preajma iubitei lui Victor Slav?

În urmă cu ceva timp au ieșit la iveală câteva detalii rușinoase despre iubita fostului prezentator. Mai exact, tânăra ar fi participat la show-uri pentru adulți contra unor sume de bani. Veștile au ajuns și la urechile Biancăi Drăgușanu. Vedeta a declarat însă că nu este îngrijorată că fiica ei petrece timp în preajma partenerei fostului soț. Mai mult, creatoare de modă a precizat că are încredere deplină în cel care i-a fost soț.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.