Actorul s-a schimbat foarte mult în ultimii ani

A fost în atenția publicului mai mult de jumătate din viață, dar pe măsură ce se apropie de 60 de ani, Tom Cruise arată mai bine ca niciodată.

Iar asta se datorează faptului că actorul apelează la „eliminării excesive de grăsime”, susțin experții.

Starul “Top Gun”, în vârstă de 59 de ani, și-a făcut o apariție demnă la Festivalul de Film de la Cannes, arătând elegant într-un smoking negru. Este un contrast puternic față de acum șapte luni. Atunci când actorul – faimos pentru aspectul său frumos în tinerețe – arăta de nerecunoscut la un meci de baseball din San Francisco.

Dar acum având o înfățișare mult mai naturală și mai distinsă, el pare să-și fi transformat din nou aspectul. În timp ce își continuă cariera de star de acțiune.

La ce apelează

Cum își păstrează Tom Cruise aspectul tineresc la 59 de ani. Actorul are un secret
Instagram

Dawn Attewell, asistentă medicală de estetică a declarat că imaginile anterioare au fost rezultatul „de umplere excesivă” și „umflare după procedură”. Dar acum arată mai proaspăt datorită unui „transplant de păr” și „tratamentelor de strângere a pielii”.

“În imaginea infamă din octombrie 2021, puteți vedea că Tom părea umflat și umflat. Ceea ce s-ar putea datora umplerii excesive, umflăturii după procedură sau creșterii în greutate”, a explicat ea.

Adesea, procedurile chirurgicale, cum ar fi o plastie platismală sau liftingul gâtului, combinate cu un lifting la mijloc, ar putea crea acest tip de umflătură în aceste zone.

„Cred că Tom a arătat extraordinar la premiera Top Gun – arată mai proaspăt. Poate că a avut Botox sau filler. La aproape 60 de ani, linia părului lui Tom a rămas relativ aceeași. Deși s-a subțiet ușor, ceea ce sugerează că ar fi putut să fi avut transplant de păr.

Linia maxilarului arată mai conturată. Ceea ce ar putea fi rezultatul unor tratamente de întărire a pielii precum Morpheus8. Un tratament cu microneedling pentru tratamentul liniilor fine și ridurilor.”, a adăugat aceasta.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.