Cristina Ștefania, iubita cântărețului Speak, are un trup super tonifiat și ne surprinde de fiecare dată când mai postează câte o fotografie pe paginile de socializare. Fosta concurentă de la „Asia Express” este idolul tuturor femeilor și probabil visul tuturor bărbaților, datorită formelor sale frumoase. Puțini știu cât de mult sport face dansatoarea pentru a se menține așa.

Vedeta are grijă la alimentația ei chiar dacă nu ține o dietă strcită pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună. Adevăratul factor care îi asigură trupul tonifiat și în același timp sexy este sportul. Ștefania merge la sală aproape zilnic și nu pleacă de acolo până nu transpiră bine de tot.

Ce exerciții face Ștefania pentru a se menține într-o formă de invidiat?

„Libelula” lui Speak, așa cum o alintă cântărețul a postat pentru fanii ei mai multe clipuri pe TikTok cu tipurile de exerciții pe care le face la sală. Dansatoarea a ajuns să ridice greutăți și a făcut din sport o pasiune.

De asemenea, dansul este o metodă excelentă de a arde calorii și a te distra. Fitness-ul în combinație cu puțin Cardio te pot face să ai un corp extraordinar în această vară. Ștefania este cel mai bun exemplu, deoarece le-a combinat pe toate de-a lungul timpului, iar rezultatul este foarte plăcut vizual.

@cristinaa.stefaniaa Antrenamentul de astazi🔥 #foryou #foryoupage #fyp ♬ Woah (feat. D3Mstreet) – KRYPTO9095

Ce complimente a primit iubita lui Speak din partea urmăritorilor ei?

Vedeta este în strânsă legătură cu fanii ei și de aceea postează ce antrenamente mai face deseori când merge la sală. Fetele se pot inspira din combinațiile realizate de Ștefania pe TikTok. Tot ce mai au nevoie este o dietă sănătoasă și oricine îi urmează parcursul brunetei poate arăta ca ea! Desigur, nu se va întâmpla peste noapte, așa cum promit multe dintre dietele înșelătoare de pe net. Sportul înseamnă muncă și dedicare.

Fanii nu au întârziat cu aprecierile și complimentele, fiind uimți de cât de puternică este iubita lui Speak. Unii dintre ei chiar i-au dat o idee bună de a-și consolida imaginea publică, au rugat-o să își facă un canal în care să le povestească mai detaliat despre cum se menține în formă și ce exerciții face.

„Ești superbă ai o siluetă perfectă”, „Poți face pe Youtube videoclipuri cu antrenamentele pe care le faci, ce mănânci atunci.”, i-a transmis publicul ei de pe TikTok.