Reclamă

În urmă cu zece ani, actrița se îngrășase din cauza unor probleme hormonale. În timp, Ioana a reușit să dea kilogramele în plus jos. Actrița a dezvăluit care este secretul siluetei sale. 

La vârsta de 44 de ani, Ioana Ghinghină este foarte mândră de silueta ei. Aceasta reușește să se mențină mâncând de două ori pe zi nu mai mult de 1500 de calorii.

„De 4 ani mă mențin la greutatea asta, ideală. Mă urc pe cântar zilnic și am grijă la alimentație. Am două mese pe zi: dimineața și pe la 15-16, atât. La mine nu există ronțăieli între mese, nici măcar o alună. M-am educat atât de bine, încât pur și simplu nu-mi cere corpul”, a declarat actrița pentru Click!.

Pe lângă alimentația echilibrată, Ioana face și mult sport. Din cauza tatălui ei, care este antrenor de box, a fost obișnuită și crescută să facă mișcare mai mereu.

„Am trăit de mică în casă cu un om care a făcut sport și a mâncat sănătos. Anul acesta, tata face 79 de ani și în continuare merge mult cu bicicleta sau pe jos, înoată, e extrem de activ. El îmi e exemplu. Așadar, și eu fac aproape zilnic 30-40 de minute de mișcare. Am amenajat acasă o mini-sală cu bicicletă eliptică, stepper, bancă de abdomene, greutăți și tot felul de curele și mingi. După o vârstă, dacă îți dorești să arate bine carnea pe tine, e bine să faci sport ca să accelerezi metabolismul”, a mai spus actrița.

social media

La ce alimente a renunțat Ioana Ginghină

Pentru a avea o siluetă de invidiat, actrița a renunțat la carne. Ioana susține că se simte mult mai bine după cinci ani în care a renunțat la proteina animală. Fetița ei Ruxi a fost prima care a renunțat la carne.

„Eu țin toate posturile mari, plus miercurea și vinerea. Am observat că în timpul posturilor mă simt bine, ușoară, iar când introduc brânzeturi sau carne am arsuri, probleme digestive. Ruxi s-a lăsat de carne cu un an înaintea mea”, a declarat Ioana.

În cele din urmă, pentru a avea silueta dorită, Ioana a mai spus că o altă dietă care a ajutat-o să ajungă la kilogramele dorite este cea cu sare amară.


Reclamă

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro