Relația dintre George Burcea și Andreea Bălan s-a sfârșit de curând. Vestea cum că cei doi nu mai formează un cuplu a uimit o țară întreagă. Păreau tabloul unei familii pefecte, însă aparențele, de cele mai multe ori, sunt destul de înșelătoare, se pare. Destul de recent, fostul soț al frumoasei cântărețe Andreea Bălan, a publicat pe rețele de socializare o imagine prin care ironizează situația în care acesta se află.

Rlația dintre cei doi a durat timp de 5 ani. Între timp aceștia s-au și căsătorit anul trecut. Lucrurile s-au schimbat destul de mult între timp, astfel că George Burcea și Andreea Bălan nu mai locuiesc împreună și sunt acum în plin divorț.

În ciuda faptului că aceștia trăiesc separați, păstrează legătura de dragul celor două fetițe ale lor. Foștii soți discută subiecte legate strict legate de fetițele lor, acesta vizitându-le ori de câte ori au ocazia.

Cu toate acestea, însă, George Burcea se pare că este destul de amuzat de situația în care se află și face haz de necaz. Nu cu mult timp în urmă, actorul a publicat pe contul persoanl de Instagram o imagine extrem de sugestivă. În fotografie este vorba despre o știre care spune povestea unui bărbat care a fost izolat alături de fosta lui soție. Pe fundal a atașată melodia ”Acele” a lui Carla’s Dreams. Pare că Andreea Bălan încă se află în gândurile lui George Burcea.

Postarea i-a lăsat mască pe fanii de pe Instagram și nu prea au știut cum să pună problema. George Burcea nu a oferit nicio explcație suplimentară urmăritorilor lui, ci a lăsat loc interpretărilor, se pare. Fanii lui George Burcea au fost martorii mai multor postări ironice, care par a se adresa fostei lui soții, Andreea Bălan. Acesta și-a făcut un obicei din a ironiza sitația în care se află, dar și pe fosta lui soție, după cum se vede.