Ștefan Bănică Jr. nu are o imagine foarte bună atunci când vine vorba despre fidelitatea artistului. Acesta a înșelat de multe ori la viața lui și nu se ascundea prea bine de ochii lumii.

Infidelitatea cântărețului a apărut la aproape doi ani de la căsătoria cu fosta lui soție, Andreea Marin. Trecutul lui nu era oricum unul fără pată, însă în momentul în care cei doi își legaseră destinele, nimeni nu s-ar fi așteptat la ce urma.

Fostul cuplu mergea în același loc la masaj, pentru a se detensiona și a avea parte de relaxare. Cu toate că ei se simțeau bine într-adevăr, maseurul era cel care devenea, în contrast cu cei doi, tensionat.

Cum își alinta Ștefan Bănică Jr. amantele și cum le „programa” la întâlniri. Ce nu accepta să facă acestea, sub nicio formă
Instagram

Ce făcea Ștefan Bănică Jr. cu amantele la masaj?

Șarmantul interpret nu avea deloc rușine față de cel care îi relaxa mușchii. Astfel, în timpul ședințelor de masaj, vedeta își programa întâlnirile cu amantele. Conform unei surse care a dorit să rămână anonimă, Bănică își suna amantele chiar în timp ce era masat.

Fără să aibă vreo reținere față de persoana care îi făcea de asemenea, masaj, chiar și soției lui de la vremea respectivă, mai exact Andreei Marin, artistul își alinta iubitele cu apelativul „păpușă” sau „papușică”, de parcă era perfect normal.

„Ce faci, păpușă? Să fii acolo unde știi tu la ora opt!”, așa suna una din conversațiile artistului.

De asemenea, Bănică nu avea mult timp de pierdut cu domnișoarele cu care se întâlnea, așa că nu accepta ca acestea să întârzie. Era strict cu locația și ora la care se întâlneau. Vedeta le vorbea pe un ton ferm și autoritar și le impunea să nu întârzie.

De la amantă la soție

Lavinia Pîrva este în momentul de față actuala soție a lui Ștefan Bănică Jr. iar cei doi au o relație armonioasă. Cu toate astea, vedeta nu a intrat în viața lui chiar într-un moment potrivit, având mai întâi titlul de amantă.

În 2011, când interpretul era căsătorit cu „Zâna”, Lavinia a fost surprinsă petrecând 3 ore în apartamentul cântărețului, iar asta a adus sfârșitul căsniciei dintre Ștefan și Andreea Marin.

Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!