Este cunoscut de o țară întreagă, dar mai ales de cercurile maneliștilor și a muzicanților de petrecere. Cu toate acestea, sunt puțini cei care știu amănunte din viața sa personală. Mai exact, despre numele său real și cum se pronunță de fapt, acesta. Sandu „Ciorbă” a mărturisit tot ce n-ai știut până acum.

Te-a bucurat la petreceri probabil sau i-ai ascultat muzica pe YouTube. Unii îl cunosc personal, iar alții și-ar dori să le onoreze evenimentele. Sandu „Ciorbă” a dat un detaliu pe care mulți l-au știut total eronat până cum. Cum îl cheamă, de fapt, pe artist și de unde provine numele său.

Numele real al lui Sandu „Ciorbă”

Povestea de viață a lui Sandu nu este cea pe care au presupus-o cu toții de-a lungul timpului. Nici despre faptul că numele pe care-l poartă nu este cel real, nu s-a știut până acum. Probabil doar puțini fani ai artistului cunoșteau deja aceste lucruri. Adriana Bahmuțeanu, cea care l-a intervievat pe cântăreț în urmă cu ceva timp, a rămas absolut uimită de dezvăluirile acestuia.

„În buletin, numele meu este Ciorba Alexandru. „Ciorba”, și nu „Ciorbă”. Este un nume din Ardeal, Bistrița, Sălaj. Sunt sute de oameni cu numele ăsta. Dacă mi-aș schimba numele din „Ciorba”, l-aș subestima pe tata.”, i-a spus Sandu, Adrianei Bahmuțeanu, în cadrul unui vechi interviu.

 

@marianosboss2 Explicatie #taifun #pirat ♬ original sound – lamare_ampu

Câți copii are Sandu Ciorba

„Am opt copii, cele mai frumoase realizări. Cel mic are nouă ani, mi-ar plăcea să mai fac copii, după inima mea. Am opt copii cu trei femei. Cu prima soţie am patru copii. La 17 ani m-am căsătorit. Apoi a venit a doua, Lăcrimioara, cu care am doi copii şi acum stau cu Dana, cu ea am două fete. Am grijă de toţi copiii, ele nu se cunosc una cu cealaltă.”, spunea Sandu Ciorba într-un interviu mai vechi.