Cum ii ameninta un barbat care nu a respectat izolarea pe soldatii romani

Acesta nu apreciază faptul că Poliția și Armata au puteri sporite în această perioadă în care s-a instituit starea de urgență din cauza pandemiei de coronavirus. El a postat o fotografie cu Armata pe străzile din București, observând, într-un detaliu, că un militar aflat pe un TAB a fost surprins ațipit, cu capul aplecat în lateral. „Odihniți-vă bine, că noi avem echipe de bombardieri!”, a scris Geolgău. „Câte zile mai durează până ne ingenunchiați?”, s-a întrebat bărbatul. “Radem noi, dar o sa vadem câta bataie o sa ne dea peste câteva zile…Dacă a iesit armata in stradă…dreptul omului e 0 …au voie să tragă in tine”, a mai postat Geolgău.

Deşi s-a întors din Italia pe 10 martie, în plină pandemie de coronavirus, prahoveanul Geolgău nu a respectat niciuna dintre obligaţiile impuse încă de la sosirea sa în România, a relatat Observatorul de Prahova. Supărat pe ce a relatat ziarul , Geolgău s-a dus direct la sediul redacției, pentru a le cere socoteală jurnaliștilor, pe care i-a amenințat. Aceștia au chemat Poliția și au făcut o poză de la fereastră cu parcarea clădirii. Acolo, Geolgău se afla la aproape trei metri de cinci polițiști, toți cu măști de protecție, stând drepți în fața lui Geolgău.

În prezent, Geolgău se află în izolare la el acasă, unde face live-uri de pe canapeaua din sufragerie. „De ce trebuia sa mai raman in Italia? Daca mi-au inchis activitățile. ……eram obligat să stau … va intreb pe voi?”, a încercat Geolgău să explice de ce a revenit în țară. Apoi, el a postat un alt mesaj în care îl critică pe președintele Klaus Iohannis: “Carantina…Toti presedintii statelor UE stopeaza ratele la banca, platesc 80% din salarii stand acasa, ofera bani populatiei si al nostru ne ureaza multa sanatate”. Geolgău s-a speriat de notorietatea apărută din senin. Ultimul său mesaj, adresat amicilor și admiratorilor care îi comentează postările, este: “Mâine facebook închis k nu vreau să fiu subiectul vostru…cum e Vulpița cu Viorel”.

Bărbatul nu a respectat autoizolarea, lumea văzându-l prin Ploieşti şi prin alte sate din jur. În final, după intervenţia timorată a poliţiei şi a DSP-ului, a ajuns la spital pentru un sumar control. De aici, individul a fost dus cu ambulanţa acasă, unde trebuia să stea în autoizolare. „Ceea ce nu s-a intamplat. După alte piruete prin Ploieşti, Geolgău s-a adunat cu alţi bombardieri din regiune şi a ucis virusul, la caterincă, cu nişte whiskey. Contul lui de Facebook este, practic, un manifest de libertate”, spun jurnaliştii dela Rise Project. Până la urmă, Cătălin Geolgău a intrat în atenţia Parchetului, procurorii deschizîndu-i un dosar penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”.

Lasă un răspuns

Dan Barna a cumpărat câțiva centimetri din primul metru al autostrăzii Moldovei! Bucata scoasă la vânzare valorează 3 milioane de euro

Concurenții din casa Puterea Dragostei primesc pachete din România în plină pandemie