Tibi Clenci a fost juratul ultimului sezon la „Bravo ai Stil!” Acesta este un cunoscător în domeniul modei, fiind fotograf și director creativ. Acesta este tatăl unui băiețel pe nume Tudor Anghel și se dedică creșterii sale alături de partenera sa. 

Tibi Clenci a reușit să se facă remarcat într-un domeniu greu accesibil și să ajungă printre cei mai buni. Acesta a visat pentru tot ce are și se bucură de reușitele sale atât pe plan personal, cât și în cariera sa. Deși este mereu plec prin țară sau în afară țării, are grijă de familia sa și a luat rolul de „stâlp al familiei” în serios.

Sursa foto: Social media

Tibi Clenci: „Alături de soția mea suntem profesori buni pentru el”

Fotograful și soția sa fac o echipă bună în ceea ce privește creșterea și educarea copilului lor, Tudor. Tibi Clenci reușește să aducă stabilitate în familia sa și să fie un exemplu pentru fiul său. Acesta ar fi mult mai implicat dacă ar sta mai mult acasă, dar, din cauza jobului nu se poate realiza acest lucru. El își va lua fiul cu el în călătoriile din Europa și va reuși să-i fie chiar el profesor.

„Da, sunt un părinte implicat și, dacă aș sta și mai mult acasă, aș fi exemplu. Dar sunt un „vânător, trebuie să pun hrană pe masă familiei mele, așa cum se spune în popor. Eu sunt aducătorul de stabilitate în familia noastră și un exemplu și pentru fiul nostru. Când călătoresc în Europa, în 90% dintre situații sunt alături de ei. Chiar dacă acum Tudor Anghel merge la grădiniță, nu o să mă încurce, tot îl voi lua cu mine, îl voi învoi, sunt un autodidact și alături de soția mea suntem profesori buni pentru el. Când sunt acasă, prelucrez fotografiile cu el, creez povești, fac conferințe video cu clienții alături de el. El este viața mea, realizarea cea mai mare din viața mea, visul meu împlinit.”, a spus Tibi Clenci pentru Viva.