Divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt a zbuciumat de-a dreptul lumea mondenă, în urmă cu trei ani.

Cu toate că a trecut destul de mult timp, procesul în sine nu s-a finalizat, deoarece cei doi nu reușesc să cadă de acord în legătură cu împărțirea averii lor. Vedetele au trecut peste mariajul lor nereușit, însă sunt încă legați de multe aspecte din viața lor.

Angelina și Brad au împreună 6 copii: Maddox(18 ani), Pax(15ani), Zahara(14 ani), Shiloh(13 ani), și Vivienne și Knox ( 11 ani). Deși custodia acestora este la Angelina, ea încă nu poate să ia singură toate deciziile.

Datorită faptului că Brad Pitt are un program de vizită bine stabilit, Angelina este obligată să rămână în America împreună cu copiii săi. Acest lucru este destul de deranjant pentru ea, mai ales că vedeta își dorește foarte mult să își mute familia în Africa, într-una din casele pe care le deține acolo. Ea este astfel obligată să aibă un alt stil de viață decât cel pe care și-l dorește, iar copiii ei nu sunt crescuți exclusiv după dorințele ei.

Actrița nu și-a ascuns nemultumirea față de acest aspect, și și-a exprimat dorințele în mod public de nenumărate ori. Cu toate acestea, se pare că cel puțin pentru prezent, ea va trebui să se supună programului fostului său soț și să îi permită să aibă o relație cu copiii săi, vizitându-i atunci când îi este permis.