Elwira și Mihai Petre formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Ei au reușit să îmbine pasiunea pentru dans cu viața de familie și totul decurge perfect. Fiicele lor sunt pe primul loc, iar mama mărturisește că nu face totul perfect pentru cele două micuțe.

Elwira Petre se dedică între cariera de dansatoare și rolul de mămică. Deși pare că totul merge ca pe roate, rezultatul nu e mereu pe placul așteptărilor.

Ea și Mihai Petre dețin și o școală de dans cu care au un mare succes. A fost fondată în urmă cu două decenii, iar numeroase persoane au învățat tainele dansului de la cei doi.

Elwira mărturisește că uneori rolul de mămică o împlinește, iar alteori se simte epuizată și pare că totul se duce pe apa sâmbetei. În timp ce unele zile sunt senine, pline de armonie în familie, altele sunt obositoare și pare că nimic nu merge.

Cu toate acestea, ea se bucură de aceste momente fiindcă, apoi, micuțele vor crește mari și nu vor mai avea nevoie de ajutorul și îndrumarea părinților.

Social media

„Uneori mă simt ca și cum sunt cea mai bună mamă din lume. Alteori, precum cea mai rea.
Uneori sunt confuză și cedez ușor. Alteori simt că pot muta munți.
Uneori pot să fac totul, alteori nimic.
Uneori am zile negre și alteori sunt o “super mamă”.
Sunt zile în care nu am răbdare și zile în care sunt calmă și relaxată.
Am momente în care sunt organizată și momente în care totul îmi scapă de sub control.
Așa este când ești mamă. Zilele sunt presărate cu de toate. Și știți ce? Când trag linie, știu că fac tot ce pot pentru fetițele mele. Și sunt sigură că și voi la fel.
Good days, bad days vin și pleacă. Deci poate ar fi mai bine să ne bucurăm de momente și de ce avem, să fim mai înțelegători și mai blânzi cu noi înșiși.”, a scris Elwira Petre pe rețelele socializare.