Denise Rifai s-a caracterizat așa cum nu a făcut-o niciodată.

Denise Rifai nu mai are nevoie de nicio prezentare. Jurnalista s-a făcut remarcată odată cu moderarea emisiunii „40 de întrebări”, iar de atunci, viața ei s-a schimbat radical. Vedeta pare o fire extrem de dură și de tranșantă, însă în viața reală, lucrurile se schimbă.

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate jurnaliste de la noi. În ultimii ani, aceasta a dus emisiunea „40 de întrebări” în topul celor mai bune formate din România. La fiecare gală la care este prezentă, Denise primește laude și aplauze pentru ceea ce face, atât ea, cât și echipa ei.

Fiind văzută mai mereu în ipostaza de prezentatoare dură care nu schițează nici măcar un zâmbet, Denise Rifai garantează că în viața de zi cu zi este cu totul și cu totul altcumva. Prezentatoarea se descrie ca fiind o femeie liberă. Ba mai mult, se pare că platoul și camerele de filmat sunt cele care o mai temperează.

„Sunt o femeie de origine arabă, într-o lume creștină, crescută într-o lume liberă. Sunt foarte liberă și foarte puternică.”

Cum este Denise Rifai în afara camerelor de filmat. Pretendenții ei ar trebui să ia aminte!
Social media

Are sau nu Denise Rifai un iubit?!

Până acum, Denise nu a vorbit deloc despre un posibil iubit. Se pare că bărbaților le este foarte greu să intre în grațiile vedetei. Asta pentru că prezentatoarea de la Kanal D este foarte puternică, independentă și sigură pe sine. Momentan, se pare că nu a apărut în viața ei niciun bărbat care să o convingă să se implice într-o relație.

Prezentatoarea de la „40 de întrebări” nu este deloc deranjată de faptul că este singură. Aceasta știe foarte bine cu ce să își ocupe timpul, iar acum, cariera este pe primul loc. Recent, Rifai a vorbit și despre munca din spatele unei singure ediții din emisiunea care a făcut-o celebră.

Tocmai de aceea, vedeta consideră că nu este momentul potrivit, acum, să își canalizeze atenția către viața amoroasă. Ba mai mult, crede că atunci că va destinul știe cel mai bine când este momentul să trimită pe cineva în viața ei.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.