Silviu Biriș a vorbit despre latura mai puțin cunoscută de public a regretatului Alexandru Arșinel. Ce fel de tată a fost acesta

Moartea maestrului Alexandru Arșinel a întristat o întreagă țară. România a mai pierdut un alt mare artist, însă cei care l-au cunoscut își amintesc clipele petrecute alături de actor. Silviu Biriș este unul dintre cei care au avut ocazia să lucreze pe scenă cu regretatul artist.

Pe lângă artist, Alexandru Arșinel era un tată extraordinar de bun și de atent. Silviu Biriș a avut onoarea de a filma împreună cu maestrul un film. În cele două luni de zile cât a durat filmarea, acesta a cunoscut o altă latură a lui Alexandru Arșinel.

Silviu Biriș: ,,Maestrul nu numai că avea grijă de Cristian, dar avea grijă și de mine”

social media

În cadrul unui interviu pe care l-a oferit, Silviu Biriș a povestit cum l-a cunoscut pe Alexandru Arșinel, altfel decât îl știa publicul. I-a rămas în memorie drept un părinte extrem de bun și iubitor, după ce a avut ocazia să îl vadă alături de Cristian, unul dintre copiii săi.

,,Îmi aduc aminte că am filmat, timp de două luni de zile, la un film împreună cu maestrul Arșinel.

Eram fericit că lucram cu un actor extraordinar care era și foarte solicitat în perioada aceea. El cu Stela Popescu aveau un succes uriaș, știu că venea la filmare și pleca imediat pentru că aveau spectacole între stațiuni, erau ca meteoriții.

Colaj Substantial

Îmi amintesc că regizorul, în scenariu, vorbea despre un cuplu tată-fiu, și trebuiau să aibă același timbru vocal, așa că a jucat și fiul său, Cristian.

Eu am stat în cameră cu el și așa l-am descoperit pe Alexandru Arșinel tatăl, nu actorul, nu maestrul. Acolo, în alea două luni, parcă a căzut o mască.

Maestrul nu numai că avea grijă de Cristian, dar avea grijă și de mine, nu ne lipsea absolut nimic, venea periodic să vadă ce facem.

Ba chiar era îngrijorat pentru fiul său care avea o relație nouă, și tatăl Arșinel își dorea să nu fie o chestie de interes din partea fetei, își dorea să fie ceva real”, a declarat Silviu Biriș, potrivit fanatik.ro.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!