Foştii colegi din Armată îl descriu ca pe „bărbatul care nu se-ndoaie la nimic”, părinții sunt mândri de el, dar se pare că și profesorii pe care i-a avut Nicolae Ciucă împărtășesc părerile

Gheorghe Ciucă și Lucia Ciucă, părinții premierului, au vorbit în exclusivitate pentru Fanatik despre fiul lor. Cei doi sunt ocapați cam tot timpul cu treburile gospodărești. Însă își găsesc mereu clipe libere pentru a se gândi la copii lor, Nicolae Ciucă și sora lui. Lucia Ciucă a mărturisit că abia aștepta să meargă la ședințele cu părinții,. Se pare că Nicolae Ciucă era laudat mereu de profesori.

Ce spun părinții lui Nicolae Ciucă

Captură TV

”Mi-aduc aminte că abia așteptam să mergem la ședințele cu părinții, că așa frumos îl lăuda diriginta pe Nicu… Profesorii vorbeau mereu frumos despre el, nu mă mai săturam să-i ascult, vă spun sincer”, a povestit mama lui Nicolae Ciucă pentru  fanatik.ro

Mama sa nu este singura care își amintește cu drag de reușitele fiului. Gheorghe Ciucă a povestit cu drag despre faptul că premierului i-a plăcut mereu să învețe și că toată lumea vedea că Nicolae Ciucă o să ajungă departe.

”Nicu al nostru a terminat primul la Academie, el a fost chiar în promoția cu numărul 100. Mereu i-a plăcut să învețe, se vedea clar că o să ajungă departe și nu vă zic asta doar pentru că e baiatul nostru”, a declarat pentru aceeași sursă, Gheorghe Ciucă, tatăl premierului.

Așa tată, așa fiu. Tatăl premierului a lucrat numai în cadrul armatei. Și nu ar trebui să ne mire faptul că și fiul lui a ales acest drum. Dar se pare că mama lui Nicolae Ciucă a fost cea care a insistat ca acesta să urmeze această meserie.

 ”Eu mi-am dorit enorm ca Nicu să lucreze în armată, n-ați văzut ce bine îi stă în uniformă? Și lui i-a plăcut în armată, vă dați seama, dacă el după clasa a opta a îmbrăcat numai uniforma militară…”, a mărturisit Lucia Ciucă.