Georgiana Lobonț alături de soț, a avut ieri un rol important pentru evenimentul special din viața lui Armin Nicoară. Artista a acceptat să fie nașa de cununie a celor doi, chiar dacă în trecut au avut parte de discuții contradictorii. Fanii cântăreței și ai saxofonistului nu credeau că aceștia se vor mai împăca vreodată.

De la ce a pornit conflictul?

Georgiana Lobonț, o vestită cântăreață din Ardeal și Armin Nicoară au avut o relație extrem de apropiată. Cei doi au avut spectacole și nunți la care au cântat împreună, dar în aceeași formulă au fost și în vacanțe alături. La un moment dat însă, legătura lor s-a rupt, astfel că fiecare a luat-o pe drumuri diferite. Artista nu a dezvăluit motivele care au dus la cearta respectivă, însă Armin a precizat că nu el ar fi fost vinovatul.

Sursa: Instagram

Peste acest conflict s-a așternut timp de câteva luni, liniștea. Într-un final, cei doi artiști au găsit o cale de reconciliere. Georgiana  a fost cea care a decis să îl înțeleagă pe prietenul ei și să lase deoparte cearta.Drept răsplată, Armin Nicoară a ales-o pe aceasta pentru a-i fi nașă de cununie.Nunta a avut loc ieri, în Turcia, iar evenimentul a fost presărat cu surprize pentru invitați.Deși cântă la nunți de toate felurile, Armin și-a dorit un moment aparte alături de Claudia Puican atunci când și-au unit destinele.

Georgiana Lobonț, ceartă și cu Vlăduța Lupău

În urmă cu aproape un an și jumătate, în lumea muzicii populare avea loc  un conflict care a șocat pe toată lumea. Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău și-au aruncat atunci vorbe grele, iar scandalul a ajuns și în mediul online.Scandalul a plecat de la supărarea Vlăduței Lupău pe fina ei. Vedeta s-a simțit deranjată că aceasta a cântat aceleași melodii în colajul publicat pe Youtube. De aici și până la o ceartă care s-a lăsat cu amenințări, a fost doar un pas.