Elwira și Mihai Petre sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Cei doi au două fetițe minunate, Catinca și Ariana. Familia lor este minunată, întrucât vedetele se ocupă minuțios de educația celor două. După ce câștigătorii show-ului „Asia Express” s-au întors acasă, la scurt timp aceștia au participat la un interviu unde au vorbit despre relația dintre ei și fiicele lor, dar și cum au aflat acestea că au câștigat competiția.

Dansatorii au fost extrem de fericiți să câștige competiția, însă cel mai tare își doreau să ajungă acasă la cele două fetițe.

Fiicele dansatorilor au aflat de la TV că părinții lor au câștigat Asia Express

Elwira și Mihai au decis să păstreze rezultatul emisiunii confidențial în fața tuturor, până ce s-a terminat emisiunea de difuzat. Când au ajuns acasă, aceștia au păstrat secret inclusiv față de fetițele lor. Ulterior, cele mici au aflat de la Tv că părinții lor au fost marii câștigători ai competiției.

„Când am ajuns acasă, Catinca ne-a întrebat cum a mers, dacă am câștigat și câte amulete am câștigat. Dar noi din start, înainte să plecăm, le-am zis că toate lucrurile acestea sunt confidențiale, că nu le putem vorbi și că le vor afla pe parcurs.

Practic, fetele au descoperit și ele toată emisiunea în timpul difuzării, alături de telespectatori. La finală am invitat câțiva prieteni, iar fetele nu știau încă faptul că noi am câștigat. Reacția lor în momentul în care au aflat ne-a răsplătit tot efortul. A fost una spectaculoasă. Nu am regretat că nu le-am spus rezultatul înainte.” a declarat Elwira pentru Viva.ro

 Cum au reacționat fiicele lui Mihai Petre la aflarea veștii că părinții lor au câștigat “Asia Express”
social media

Mihai și Elwira au fost nerăbdători să-și revadă fiicele

Când s-au întors acasă, micuțele și-au primit părinții cu brațele deschise, făcându-le o surpriză. Cei doi au privit totul confuzi, susținând că li se părea orice lucru schimbat, inclusiv vocea fetițelor. Mihai Petre a mai spus că a fost nerăbdător să-și îmbrățișeze fiicele și că i s-a părut o veșnicie până când au ajuns acasă.

 „Ne-am întors noaptea, iar atunci când am intrat în casă ne-au primit cu confetti, surprize și voie bună. Țin minte că m-am așezat în genunchi în fața lor. Le ascultam și le priveam, mă miram de cât de mari s-au făcut și cât de mult s-au schimbat. Totul părea schimbat, inclusiv vocea, iar o mamă este atentă și la cele mai mici detalii și observă imediat.

După ce am revenit, am stat cât mai mult timp împreună. În prima zi nu am ieșit din casă, am stat toți patru în canapea, cuibăriți, la grămadă. Fix asta ne-am dorit să facem.” a mai spus Elwira la interviu.

 „A fost fantastic, a fost ceea ce ne-am dorit să se întâmple cât mai repede, chiar dacă, totodată, ne doream să ajungem cât mai departe în competiție. Cea mai lungă perioadă a fost cea între momentul final al emisiunii și momentul în care am aterizat pe Aeroportul Otopeni. Așteptam să le văd cât mai repede și am mai avut de așteptat încă o noapte și o zi până când am ajuns.” a declarat și Mihai Petre pentru aceeași sursă.