Iulia Vântur se bucură de succes pe meleagurile Indiei. Artista a apărut cap de afiș într-un poster care promovează o lansare a unei piese

Iulia Vântur, fosta prezentatoare Tv, locuiește peste hotare de câțiva ani, alături de alesul inimii ei, Salman Khan. Vedeta se bucură de un real succes în India, acolo unde iubește să locuiască pentru cultură și tradiții. Iulia își dorește o carieră în muzică și este convinsă că acolo poate evolua cu mare succes. 

De curând, vedeta a apărut în centrul unui afiș dedicat unui film a lui Salman Khan. Semn că ea este extrem de îndrăgită și se bucură de multe realizări.

Iulia Vântur se bucură de un succes incredibil peste hotare

Pe tărâmul Indiei, Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de celebrul actor. În plus, de-a lungul timpului, aceasta a intrat în colaborări cu mai mulți indieni pe partea artistică. Se pare că frumoasa blondină este în culmile fericirii și totul merge extraordinar în viața ei. Mai mult, vedeta de la Bollywood va face parte dintr-un proiect muzical senzațional.

”O poveste de dragoste vine să-și lase magia asupra ta. Melodia va fi lansată pe 22 ianuarie. Stați aproape!” a scris Iulia pe rețelele de socializare după ce a publicat fotografia cu posterul.

Cum au numit-o indienii, pe Iulia Vântur. Vedeta a apărut pe un poster, alături de Salman Khan
instagram

Iulia a fost timp de 10 ani prezentatoare la știri

Iulia Vântur a fost o prezentatoare de televiziune, model și actriță de cetățenie română. Ea s-a făcut evidențiată în urma rolului de coprezentator la cunoscutul show TV live din România, „Dansez pentru tine”, alături de Ștefan Bănică Jr. Timp de 10 ani a fost prezentatoarea știrilor PRO TV. Frumoasa blondină a primit de-a lungul anilor o mulțime de premii pentru activitatea sa în televiziune.

Iulia Vântur a fost etichetată una dintre puținele persoane din showbiz-ul românesc care au fost gazdele emisiunilor live. De asemenea, blondina a debutat în actorie undeva în anul 2011 pe scena teatrului Metropolis. Aceasta a făcut parte din piesa „Lautrec la bordel”, în regia lui Horațiu Mălăele. Tot cu aceeași piesă s-a bucurat de un real succes când a participat la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu.

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.