Andreea Esca, cunoscuta prezentatoare de televiziune, se bucura de mare succes profesional, iar copiii săi, Alexia și Aris Eram, nu fac excepție. Aceștia au avut ocazia să trăiască aventura vieții lor în cadrul show-ului „America Express-Drumul Soarelui”, difuzat la Antena 1.

Cu siguranță, această experiență a fost una memorabilă pentru cei doi tineri, care au format o echipă de temut, încercând mereu să ajungă printre primii la Irina Fodor, destinația finală a competiției.

Pregătirea temeinică pentru aventura de pe Drumul Soarelui

Înainte de a se aventura în competiția „America Express-Drumul Soarelui”, cei doi copii ai Andreei Esca au primit o pregătire temeinică din partea tatălui lor. Rezultatele acestei pregătiri au fost evidente în abordarea lor și în atitudinea pe care au avut-o pe parcursul competiției. Testamentul și angajamentul lor de a fi cât mai bine pregătiți au fost cu siguranță recompensate în momentele dificile traversate.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a subliniat faptul că într-un show ca „America Express-Drumul Soarelui”, educația și cunoștințele pe care le ai despre lume pot fi aspecte cruciale. Pregătirea lor, sub forma a două ședințe de pregătire în familie, găzduite de tatăl lor, a constat în prezentarea unei serii de pagini de PowerPoint cu informații cuprinzătoare despre America de Sud.

Cum au fost pregătiți Alexia și Aris Eram înainte de a pleca în America Express. Gestul pe care îl făcea tatăl lor în fiecare zi Instagram

Copiii au fost instruiți să citească și să se informeze înainte de a pleca în competiție cu privire la țări, mâncăruri, dansuri și alte aspecte culturale specifice acestei regiuni. Astfel, ei au fost familiarizați cu ceea ce aveau de așteptat și au putut aborda misiunile și probele cu mai multă încredere și determinare.

Tatăl, în sprijinul aventurii lor, a fost cu adevărat implicat și le-a trimis zilnic actualizări și informații suplimentare prin intermediul paginilor de Wikipedia. Acest lucru a contribuit la crearea unei perspective mai complete asupra regiunii din care proveneau, iar copiii au putut beneficia de aceste informații în momentele importante ale competiției.

Rolul mamei în aventurile lor

Atunci când întrebați de Dani Oțil, prezentator de televiziune, dacă celebra lor mamă este genul de persoană care nu le permite să se aventura în locuri necunoscute, Alexia Eram a oferit o perspectivă diferită.

Ea a dezvăluit că mama lor este, într-adevăr, o mamă care îi încurajează să-și urmeze visurile și să se implice în provocări noi. Alexia a mărturisit că inițial nu era 100% convinsă că dorește să participe la „America Express-Drumul Soarelui” alături de fratele său, Aris, dar a fost convinșă de mama să își asume această aventură.

Alegerile familiale în contextul show-ului

În eventualitatea în care ar fi trebuit să aleagă un alt membru al familiei pentru a participa în locul lor în show-ul „America Express-Drumul Soarelui”, atât Alexia, cât și Aris, au menționat că tatăl lor ar fi fost primul pe lista lor. Motivele invocate făc încredere în cunoștințele sale vaste, abilitățile logice și competențele generale într-o gamă diversă de domenii.

Cu toate acestea, Alexia a remarcat că ar fi simțit o ușoară inhibiție în a face echipă cu tatăl său, pentru că ar fi avut senzația că nu ar fi avut ocazia să își descopere propriile abilități și să se dezvolte în mod individual.