Bogdan de la Ploiești a cântat recent într-un club din țară, iar fanii s-au îngrămădit să-i asculte piesele. Nu mai e un secret faptul că artistul are o comunitate impresionantă de admiratori. De-a lungul timpului a atras mii de simpatii din partea ascultătorilor de manele, iar astfel a dobândit un succes incredibil. 

Manelistul face atmosferă ori de câte ori este prezent la petreceri și evenimente, iar fanele sunt de-a dreptul cucerite atât de prezența sa, cât și de talentul său vocal. Bine, dacă stăm să ne gândim, solistul face de-a dreptul furori, mai ales că duce o viață de burlac și trebuie să recunoaștem că îi plac mult femeile.

Fanele lui Bogdan s-au întins pe jos vrând să se apropie de microfon

În timp ce se afla pe scenă și cânta una dintre piesele sale celebre, fanele artistului s-au îmbulzit să cânte la microfonul acestuia. Însă ce a urmat apoi, a marcat un moment de proporții. Videoclipul a devenit viral la scurt timp, iar internauții s-au prăpădit de râs.

Astfel că, domnișoarele înfocate s-au îngrămădit în pragul scenei din dorința de a-l completa pe artist prin câteva versuri și s-au întins pe jos în toată regula. A fost vizibil faptul că Bogdan s-a abținut să nu râdă. Iar unul dintre col

@bogdandelaploiesti.hazBataie la concert 😂😂😂😂♬ sunet original – BogdanDeLaPloiesti

egii săi de formație le-a avertizat pe fete să aibă grijă, într-un mod absolut haios.

 

Bogdan de la Ploiești, unul dintre cei mai curtați maneliști

Bogdan reprezintă una dintre senzațiile din lumea manelelor. Artistul este unul dintre cei mai curtați din țară, având o comunitate impresionantă de fane. Le-a pus inimile pe jar, însă niciuna n-a ajuns să-i fie parteneră artistului. Semn că acesta iubește viața de burlac și preferă să rămână un bărbat ascuns atunci când vine vorba de situația amoroasă. Probabil speranțele domnișoarelor sunt deja pierdute, având în vedere că artistul nu prea le acordă atenție, însă nu se opresc în a-i face curte celebrului manelist.