În urmă cu doar câteva zile, toată lumea afla că „vecina” de la „Neața”, Ramona Olaru, și Cătălin Cazacu s-au despărțit.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu par să fi revenit la sentimente mai bune, după ce în urmă cu câteva zile în presă s-a scris că s-au despărțit, la scurt timp de la oficializarea relației care a luat în surprindere pe toată lumea. 

În urmă cu doar câteva ore, Ramona Olaru a publicat, pe Instagram, mai multe story-uri care vin să conteste informația conform căreia nu mai formează un cuplu. Vedeta de la Antena 1 și fostul „Vultur” de la Kanal sunt împreună de la sfârșitul anului trecut.

Cum au apărut Ramona Olaru și Cătălin Cazacu pe Instagram, după ce s-a scris că s-au despărțit

Concret, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu  au ales să petreacă timpul împreună într-un local select din nordul Capitalei acolo unde au servit cina. Cei doi s-a comportat ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, exact ca un cuplu fără niciun fel de probleme.

„Pune fața de victimă”,  îi spune Ramona Olaru pe Instagram partenerului ei de viață, care intră în joc și îi face pe plac fără să stea prea multe pe gânduri.

În urmă cu doar câteva zile, Ramona și Cătălin lăsau impresia că s-au despărțit după ce au încetat să se mai urmărească pe rețelele de socializare și au șters toate pozele în care apăreau împreună. Deși acest lucru a dus pe toată lumea cu gândul la o ruptură, se pare că lucrurile nu stăteau deloc așa.

Cum au apărut Ramona Olaru și Cătălin Cazacu pe Instagram, după ce s-a scris că s-au despărțit: „Ești o victimă”
Instagram

Ce spune Cătălin Cazacu despre relația cu Ramona Olaru

Acum ceva vreme, Cătălin Cazacu dădea mai multe detalii despre povestea de iubire pe care o trăiește cu Ramona Olaru. Relația lor a început ca una de prietenie.

„Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii aștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi, că noi suntem prieteni și când cunoști un om prin baza unei prietenii mai devreme sau mai târziu îți place sau nu de el. Am ajuns să ne apropiem, mai ales că în ultima perioadă suntem singuri amândoi. Petrecând timp împreună am ajuns să ne apropiem. N-a fost o chestie gândită, s-a întâmplat.

La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. Săptămâna viitoare eu plec în Grecia, pe barcă. Mi-aș fi dorit să vină cu mine. Am călcat în străchini până la vârsta asta încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum”, spunea Cătălin Cazacu la ”Teo Show”.

Distribuie

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.