Bianca Drăgușanu recunoaște că este superstițioasă.

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele care a muncit din greu pentru tot ceea ce are în prezent. Blondina a fost, de multe ori, omul potrivit, la locul potrivit, dar asta nu înseamnă că a primit ceva fără un minim de efort. Acum, ajunsă la maturitatea supremă, aceasta pare că are încredere mai mult ca niciodată în anumitre ritualuri. 

Bianca Drăgușanu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vedeta trăiește viața la care a visat mereu, dar pentru care a muncit. Pe lângă multe aprecieri pe care le primește zilnic, Bianca nu duce lipsă nici de invidioși. Însă, vedeta știe că nu poate fi pe placul tuturor, așa că merge mai departe, mai ambițioasă ca niciodată.

Drăgușanu a aflat pe propria piele că dacă vrea ceva, trebuie să muncească din greu. Încă de când a ajuns la București, vedeta și-a stabilit anumite țeluri și nu s-a lăsat până nu le-a și atins. Acum, aceasta se bucură de celebritate mai mult ca niciodată și recunoaște că, pe lângă muncă, a avut și noroc.

Cum atrage Bianca Drăgușanu norocul în dragoste. Ritualul pe care îl practică în fiecare lună
Social media

Bianca Drăgușanu crede în afirmațiile de afirmare

Deși pare greu de crezut, Bianca Drăgușanu are anumite ritualuri prin care atrage cele mai importante lucruri în viața ei. Banii și dragostea vin către vedetă cât ai clipi, iar asta pentru că ține foarte mult la superstiții. După episodul în care îi sfătuia pe fani să aibă un portofel roșu pentru a atrage banii, Bianca a venit și cu recomandări legate de dragoste.

În unul dintre episoadele emisiunii pe care o prezintă, diva a povestit ce face în fiecare lună pentru a fi sigură că iubirea nu o ocolește.

„În fiecare lună, pe data de 1, trebuie să pui scorțisoară în palmă și să o sufli la pragul ușii, în casă. Asta ca să vină dragostea și banii la tine. Ca tabiet zilnic, mereu folosesc afirmații care atrag, sunt un magnet de abundență, de bunătate.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.