Iulia Albu arată mai bine ca niciodată. Fashion editorul a avut mereu grijă de silueta ei și nu este mirare că primește mereu întrebări legate de dietele care apelează. Vedeta pare că a găsit rețeța prin care ține la distanță kilogramele în plus, iar imaginile vorbesc de la sine.

Iulia Albu se încadrează cu brio în topul vedetelor care arată bine fără să apeleze la medicul estetician. Criticul de modă a avut mai mereu același număr de kilograme, astfel că menținerea siluetei nu a fost, neapărat, o problemă pentru ea. Totuși, Iulia nu face excese și are foarte mare atenție la alimentele pe care le consumă.

Prezentatoarea „Poliția modei” a fost mereu asumată și a recunoscut că zaharul nu face parte din alimentația ei. În același timp, vedeta a subliniat că nimic nu este posibil peste noapte. Iulia face și foarte mult sport și nu trece nicio zi fără ca aceasta să nu meargă la sală. Nu îi este deloc ușor, mai ales că are un program încărcat, dar nimic nu este imposibil pentru ea.

„Nu mai mănânc zahăr. Ar fi foarte simplu să spun: Nu fac nimic, așa mă trezesc dimineața’. Fac foarte mult sport, nu mai mănânc zahăr.

Am o singură zi pe săptămână în care mănânc zahăr. Nu mai mănânc gluten și fac foarte multă muncă. O muncă dificilă și o muncă pe care toate femeile încearcă să o depună.”

Cum are grijă Iulia Albu să nu se îngrașe nici măcar un kilogram. Dieta drastică la care vedeta apelează de ani de zile
Instagram

Iulia Albu „trișează” la final de săptămână

Iulia Albu îi sfătuiește pe cei care vor să aibă o siluetă de invidiat să fie foarte ambițioși și determinați. Orice proces este greu la început, iar rezultatele nu apar de pe o zi pe alta. Iulia recunoaște că are noroc și cu programul ei care o ține mereu în priză și aleargă dintr-o parte în alta. Vedeta abia are timp să se relaxeze, iar atunci când o face, o face în ziua pe care o consideră liberă de la orice restricție alimentară pe care și-o impune.

„Important este, oricât de ocupați am fi, să ne facem mereu puțin timp pentru noi. Nu sunt o persoană care stă doar în saloane de frumusețe pentru că muncesc foarte mult”, a declarat Iulia Albu pentru impact.ro.