Andreea Bănică a trecut cu greu peste moartea părinților săi. Cei care i-au dat viață au decedat în urmă cu mai mulți ani. Tragicul eveniment a fost un care a marcat-o pentru totdeauna pe frumoasa artistă. Vedeta încă se gândește la ei, mai ales acum, în preajma sărbătorilor de iarnă. Îi este greu în lipsa lor, iar uneori tot ce își dorește este să îi strângă puternic în brațe.

Tatăl ei și-a pierdut viața în anul 2001. Andreea a fost foarte atașată de părintele ei, căruia îi duce lipsa enorm. A fost susținută mereu de el, dar și de mama ei. Cel mai mare regret al ei este că aceștia nu mai sunt lângă ea și lângă cei doi copii ai ei. I-ar fi plăcut să îi cunoască și să îi vadă crescând, dar acest lucru nu este posibil.

Cum aratău părinții Andreei Bănică. Vedeta a postat câteva imagini emoționante cu ei / FOTO

Părinții Andreei Bănică au decedat în urmă cu câțiva ani

De la mama ei, artista a învățat multe lucruri. Cel mai important lucru pe care i l-a spus femeia a fost să lupte pentru a avea casa ei, patru pereti care să îi aparțină și nimic mai mult. Cea care i-a dat viață a avut cancer la esofag și a pierdut, la un moment dat, lupta cu boala nemiloasă. Ea își dorea ca fiica ei să ajungă o femeie independentă, care să nu ducă lipsă de nimic, iar ea a ținut cont de spusele sale.

Cum aratău părinții Andreei Bănică. Vedeta a postat câteva imagini emoționante cu ei / FOTO

Au fost cei mai grei trei ani din viața sa; anii în care persoanele care i-au dat viață au plecat dintre noi. Din fericire, ea a avut parte de toată susținerea din partea soțului ei, Lucian. Se consideră o femeie norocoasă, pentru faptul că l-a avut lângă ea în acele clipe de coșmar. Recent, fanii artistei au rugat-o să posteze câteva imagini cu ei. Ea a nu a putut să îi refuze. A scos din cufărul cu amintiri trei imagini vechi cu aceștia și le-a postat pe social media.

Cum aratău părinții Andreei Bănică. Vedeta a postat câteva imagini emoționante cu ei / FOTO