Mihai Petre și Elwira sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Aceștia se mândresc cu o carieră spectaculoasă în dans. Însă, foarte puțini știu cum arătau dansatorii la începuturile lor din carieră.

Mihai Petre și Elwira se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați dansatori din România. Cuplul impresionează cu aparițiile uimitoare din cadrul competițiilor de dans, dar și din mediul online.

Mihai Petre și Elwira, în urmă cu 16 ani

Mihai Petre și Elwira se pot mândri cu o carieră de succes în lumea dansului sportiv, cu o familie minunată și cu o relație de invidiat. Aceștia au demonstrat de foarte multe ori că sunt extrem de talentați prin momentele lor spectaculoase din competițiile de dans.

Mihai Petre și soția lui au devenit cunoscuți în întreaga țară datorită numeroaselor Campionate Naționale și Mondiale la care au participat. Timpul a trecut rapid și puțini își mai amintesc de momentele uimitoare  pe care le făcea cuplul în timpul concursurilor. Într-un videoclip de pe YouTube din cadrul competiției de dans sportiv de la Sibiu, Mihai și Elwira Petre au făcut senzație cu momentul lor.

Cum s-au cunoscut Mihai Petre și Elwira

În cadrul emisiunii ,,Chefi la cuțite”, Elwira a vorbit despre relația sa cu Mihai Petre. Aceasta a mărturisit cum s-au cunoscut cei doi.

„Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă. Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București. Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu.

Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin. Bineînțeles că viața nu e roz, dar depinde foarte mult cât îți dorești să ai ce visezi.”, a declarat Elwira la în cadrul emisiunii de la Antena 1.